Uz alate Minimax i iCenter možete imati cijelu tvrtku pod kontrolom

Moderne žene ne rade samo u tvrtki cijeli dan, već imaju aktivno slobodno vrijeme, posvećene su obitelji i nemaju vremena za suvišne i nepotrebne poslove. Stoga je potrebno odlučiti o programima koji će pojednostaviti rad i poboljšati poslovanje. Velike tvrtke, kao i male, imaju slične izazove.

Bilo da ste vlasnik male tvrtke ili imate tvrtku s 200 zaposlenika, želite imati cijelu tvrtku pod kontrolom. Preko 30 000 zadovoljnih korisnika ostvaruje sve to uz tvrtku Saop i proizvode Minimax i iCenter.

Direktorica ste male tvrtke?

Ukoliko ste potvrdno odgovorili na pitanje iz naslova, vjerojatno nemate radno vrijeme, već se vaš posao odvija praktički kroz 24 sata. Dok upravljate i prodajete svoje usluge, morate istodobno voditi brigu o marketingu i organizaciji. Dakle, logično, nemate vremena za obračun računovodstva. U ovom slučaju, najbolje rješenje za vas je Minimax.

Web aplikacija za računovodstvo Minimax obuhvaća sve potrebne funkcionalnosti za poslovanje računovodstvenih servisa, obrtnika, mikro, malih i (uvjetno) srednjih subjekata. Uz program možete samostalno ili pomoću svojeg knjigovođe voditi knjigovodstvo.

Zamislite sustav u kojemu istovremeno 24/7 radi tvrtka i računovodstvo

Minimax ostvaruje vaša maštanja. Predstavlja programsku uslugu u oblaku (Cloud-u). Za početak potrebna vam je internet veza i desetak minuta potrebnih za online aktivaciju.

U današnje vrijeme gotovo svi slični programi kao i Minimax u osnovnoj cijeni sadržavaju sve zakonske izmjene, osiguravaju korisnika digitalnim certifikatima, dvo stupanjskim provjerama, nije velika novost ni pristup putem interneta te dostupnost aplikacije na mobilnim uređajima. Također nude i pregled ključnih parametara poslovanja na mobilnim uređajima.

Minimax je poseban jer predstavlja centar za aplikacije te vezu tvrtke i računovodstvenog servisa. Podatci se unose samo jednom, a istovremeno se obrađuju na različitim lokacijama, kako u poduzeću, tako i u računovodstvu. Ovakav način omogućava da korisnici u tvrtki i računovodstvenom servisu mogu istovremeno pristupati programu i podacima te raditi na istim podatcima 24/7. Sa strane tvrtke nema potrebe za pozivima u računovodstvo da bi se dobio uvid u podatke, niti računovodstvo mora unositi podatke koji su već jednom uneseni u tvrtki.

Direktorica ste velike tvrtke?

U tom slučaju, informacije koje dolaze do vas dolaze iz različitih izvora i odjela. Javlja se problem kako obraditi sve informacije te osigurati brz i jednostavan pregled svojeg poslovanja? Za navedene probleme rješenje je iCenter.

Minimax

iCenter je moćan alat

Uz iCenter riješit ćete se ručnog unosa podataka, poboljšati kontrolu nad resursima, stvoriti izvješća i općenito izvršiti poslovne procese na vrijeme.

ERP sustav iCenter pomaže pronaći financijske rezerve u poslovanju te korištenjem modernih tehnologija vodi kroz unapređenje poslovnih procesa.

Kome je namijenjen?

iCenter koriste one tvrtke koje su svjesne da su brze i točne informacije nužne za dobro poslovanje i uspješnost poduzeća, prvenstveno srednja i velika poduzeća. U potpunosti je prilagođen poslovanju poduzeća, bez obzira na kompleksnost poslovanja, stoga ga mogu primijeniti sve djelatnosti.

Svakoj su ženi popusti neodoljivi, pa tako postoje i pogodnosti za WiA članice u programu Minimax.

Foto: Saop

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Konferencija za poduzetnice Hvar

Poduzetnice, na Hvaru pričamo o važnim aspektima poslovanja i problemima turizma

Poduzetnice se svakodnevno susreću s morem briga. Žele li malo 'odmoriti' i uz društvo ambicioznih i uspješnih žena poput njih razgovarati...
- Advertisment -