Besplatna eknjiga

Top savjeti uspješnih žena iz cijelog svijeta 2012

Naš partner The way women work je pripremio besplatnu eknjigu na 22 stranice koja je glas najuspješnijih žena diljem svijeta u 2012.

 

Povezani su sa stotinama inspirativnih žena u svakom dijelu svijeta, osobito u zemljama u razvoju. Ovaj prekrasni PDF je njihov poklon vama, sa ženskim mudrostima, savjetima, strastima i uspjesima koji će vam dati dodatnu inspiraciju za vašu karijeru ili biznis:

KLIKNITE OVDJE ZA SVOJU BESPLATNU EKNJIGU

Nastala je kroz intervjue, Skype razgovore, mailove, tweetove, Facebook i LinkedIn. Njihova želja i otvorenost za povezivanjem i dijeljenjem omogućila je mnoge lijepe priče na njihovoj web stranici  kao i ovu knjigu.

Žene u ovom PDF-u su između 10 najmoćnijih u Rusiji, 100 najmoćnijih u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, 25 najmoćnijih u Indiji i na Fortun-ovoj listi 100 najmoćnijih. Neke su već jako uspješne, neke tek dolaze. Sve su jako pristupačne, nesebične sa svojim vremenom, fascinantne, oštre i inspirativne.

Jako smo ponosni da se među njima nalazi i naša CEO Ivana Matić, čije savjete također možete pronaći u eknjizi (stranica 16).

Slobodno podijelite ovu eknjigu sa svojim prijateljicama, kolegicama i kontaktima!

Prethodni članakŽene su timski igrači
Sljedeći članakZimski fitness

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Treba li CEO koristiti društvene mreže? „Za pet godina, tvrtke koje...

Ideja korištenja društvenih mreža mnogim korporativnim liderima čini se strana. Čak su i njihovi komunikacijski savjetnici u strahu da će tako...