Simple green donosi novi meni, prepun zdravih namirnica za detox tjedan nakon blagdanskog vikenda

Simple green ima puno novosti: novi tjedni menu, nova adresa Zelinska 7, novo radno vrijeme u tjednu do 19.00 sati i novi kontakt broj 01 55 61 679. Blagdanski je stol protekloga vikenda bio mnogima neodoljiv, pa smo uvelike opteretili količinom hrane svoja tijela i probavi dali često nemoguć zadatak. Mnogi će zato spremno dočekati detox tjedan kao priliku za čićenje organizma.

Za pomoć u procesu čišćenja i vraćanja u ravnotežu Simple green ovoga tjedna kreće sa laganim, a pročišćavajućim Kitchari varivom od mnogo povća s lećom i rižom, preporuka davnog ajurvedskog znanja.

Ovoga će tjedna biti izleta u tradicionalnu hrvatsku kuhinju (blitva s krumpriom, pikantno varivo od graha) uz svima dragi wok četvrtak kad se već po pravilu mnogi odlučuju za dolazak na ručak. Subotnji fusion menu je za prave gurmane, provjerite zašto!

Dostava i take out, sve informacije o veganskoj školi kuhanja i cateringu na novi broj telefona: 01 5561 679.

Meni za tjedan 23. – 27.4.

Ayurvedski utorak

Kichari (bogato varivo od povrća s lećom i rižom), puri pogačice, salata. Novi, mnogima skraćeni tjedan Simple green je odlučio započeti ukusnim varivom koje je jedno od najzdravijih jela po preporuci drevnog ajurvedskog znanja. Dobro će doći i kao detox nakon obilnog blagdanskog stola protekloga vikenda.

Tradicionalna srijeda

Blitva s krumpirom, zdravi popečak s tartar umakom, šarena salatica.

Wok četvrtak

Wokano povrće sa staklenim rezancima, pohane bukovače, slatko ljuti umak, salata.

Bakin petak

Pašta i fažol – pikantno grah varivo s povrćem i tjesteninom, grillani tofu trokutići, salatica.

Fusion subota

Bogato povrtno varivo s batatom, popečci od krumpira i leće sa bijelim umakom od hrena, mala slana palačinkica, salata. Batat ili “slatki krumpir” izvrstan je izvor vlakana i vitamina A te rado viđeni na tanjuru onih koji paze na prehranu.

Cijena svakog menija je samo 45 kn. Ukoliko uz meni želite zdravi desert, restoran nudi ukusne bezglutenske pite. Okusi su: orah, rogač/naranča, kesten/čokolada, jabuke, šljive po cijeni od samo 17 kn po komadu. Naša osobna preporuka su i preukusne Snickers kuglice od biranih sastojaka, a osim njih postoje i okusi banana/kokos te rum/lješnjak, a cijena je 5 kn po komadu.

Za dostavu možete zvati svakim danom na 01 5561 679 već od 8.30h kako biste izbjegli gužvu ili rasprodan dnevni meni. Ako obrok želite pojesti u restoranu to možete na novoj adresi: Zelinska 7, Martinovka, ulaz sa strane parka (istok).

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Financijske potpore

Konzultantice otkrivaju koje financijske potpore možete koristiti u trenutnoj korona krizi!

Potaknuti novonastalom situacijom u okruženju, svi poduzetnici imaju osnovni kratkoročni cilj odrediti kako najbezbolnije prebroditi neizvjesnost u mjesecima koji slijede. U...