Uživajte u ljepotama zagorskih brega u luksuznom wellness hotelu Villa Magdalena

Već duže vrijeme želite se opustiti i pobjeći daleko od svakodnevice? Ako tražite mjesto koje nudi predivan krajolik i boravak u prirodi, svakako bismo vam preporučili wellness hotel Villu Magdalenu u Krapinskim Toplicama. Boravkom u wellness hotelu činite puno za svoje zdravlje, a boravak u prirodi i zelenilu zagorskih brega bit će prava antistres terapija!

Napunite baterije u zagorskom zelenilu

Pogled na zagorske brege i mogućnost korištenja raznih tretmana koje ova villa nudi odmaknut će vas od svakodnevnih obaveza i u potpunosti vas opustiti. Aktivni paket upravo je čaroban spoj svega što Vam treba za kratki predah, punjenje baterija i bijeg od svakodnevnog života. Sve sobe opremljene su jacuzzijem s direktnim spojem na termalne izvore Krapinskih Toplica, a ova voda bogata mineralima ocijenjena je kao šesta najkvalitetnija voda Europe!

hotel villa magdalena

Spoj tradicionalne i moderne kuhinje

Osim što ćete se dobro naspavati, ovdje ćete se sasvim sigurno i dobro najesti. Za doručak se nudi bogat izbor na buffet stolu, dok se večere sastoje od 5 slijedova, a svaki tanjur malo je remek (d)jelo šefa kuhinje Mislava Božića. Restoran hotela spaja najbolje od tradicionalne zagorske kuhinje s elementima modernih svjetskih kuhinja.

hotel villa magdalena

Za sve goste hotela u cijenu je uključeno i neograničeno korištenje panoramske wellness i spa oaze koja uključuje bazen s grijanom vodom, fitness, četiri vrste sauna te whirlpool s termalnom vodom. Za one koji su se u potpunosti odlučili opustiti i uživati u raznim tretmanima, nudi se bogat izbor ponude masaža i tretmana ljepote. Među najpopularnijim masažama svakako su masaža Villa Magdalena i aroma masaža s uljima na bazi koštica crnog grožđa.

hotel villa magdalena

Ponuda za avanturiste

S obzirom da ima i onih koji i na odmoru žele biti aktivni, Villa Magdalena nudi za svakoga ponešto. Oni željni istraživanja mogu se kroz aktivni paket okušati u istraživanju zagorskih brega. Uključen je najam bicikala te najam štapova za nordijsko hodanje, a uz to dobivate i ruksak s lunch paketom kako biste među bregima mogli zastati negdje na piknik. Sve ovo i posebna obiteljska atmosfera malog hotela učinit će vaš boravak nezaboravnim!

Sve WiA članice uz predočenje iskaznice ostvaruju popust na boravak.

Foto: Villa Magdalena

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

NB HOBBY&ART

‘Izražavanje kroz umjetnost daje posebnu vrstu zadovoljstva i slobode’

U današnjem brzom tempu života, pronalazak vremena za sebe i izražavanje kroz umjetnost postaje sve važnije. Srećom, postoji jedno mjesto koje...