Poduzetničko srce poziva na akciju za podršku plivačici Dini Levačić

Poduzetnice i poduzetnici, imate priliku pomoći mladoj plivačkoj nadi u ostvarenju njezinog sna.

Ono što se računa u životu nije puka činjenica da smo živjeli. To je razlika koju smo napravili u životima drugih koja će odrediti značaj života koji vodimo.” — Nelson Mandela

Kakvu ćeš razliku napraviti danas?

Pozivamo vas na uključivanje u akciju Poduzetničko srce” za podršku mladoj talentiranoj plivačici Dini Levačić. Prikupljena sredstva bit će iskorištena u svrhu pripreme za osvajanje” Bristolskog kanala.

Uključite se!  


Pročitajte više: Jana Koščak – nije to ‘nova Blanka’ nego prva Jana!


Pokaži poduzetničko srce!

Kako bi nastavila nizati uspjehe i ostvarivati svoje snove, Dina treba našu pomoć.

Pozivamo sve poduzetnike, velike i male, da se uključe u akciju “Poduzetničko srce” te podrže Dininu novu avanturu: preplivavanje Bristolskog kanala (27 km) između Walesa i Engleske.

Ovaj podvig zajedno sa Sjevernim kanalom i La Mancheom čini Originalnu trostruku krunu daljinskog plivanja, koju je do sada ostvarilo samo6 osoba iz cijeloga svijeta.

Specifičnost samog preplivavanja je izrazito jaka struja koja se stvara zbog druge najveće razlike u plimi i oseci na svijetu zbog čega se na kraju ispliva gotovo dvostruka udaljenost od one pravocrtne.


Pročitajte više: Tko je Donna Vekić, najbolja hrvatska tenisačica?


Dobro se dobrim vraća…

Svaki poduzetnik koji uplati donaciju dobit će besplatan ulaz na koncert Gibonnija, koji će se održati 20. travnja 2023. godine s početkom u 20 sati u Hotelu Ivan, Šibenik, a u sklopu regionalne HR konferencije “Kako to drugi rade?”.

Također, dobit će i vrijedan vaučer u iznosu 500 EUR koji je moguće konzumirati kroz programe edukacije u Learning by Doing

Pozivamo sve poduzetnike koji planiraju sudjelovati u akciji da nam se pridruže u Šibeniku kako bi upoznali Dinu i uživali uz „doktora za dušu“ – Gibonnija.

Iskažite interes ovdje.

Više informacija o događaju dostupno je na službenoj Learning by Doing stranici.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -