Naše članice su osmislile posebnu uslugu za male slavljenike rođendana

Dvije Martine, ujedno i naše članice, Miletić – slastičarka i Cvek – fotografkinja, odlučile su spojiti svoju ljubav prema djeci i strast prema poslu. Tako su nastala snimanja djece s rođendanskim tortama.

„Sve se više roditelja odlučuje prve dječje rođendane ovjekovječiti na profesionalnim photo sessionima. Kao majka znam koliko su vrijedne fotografije iz djetetova najranijeg djetinjstva i zato nisam željela da se fotografiranje u studiju svodi na dijete i nekoliko prigodnih rekvizita. Htjela sam izmamiti djetetove emocije – sreću, veselje, uzbuđenje… Za to nema boljeg načina nego tortom“, kazala je Martina Cvek, fotografkinja koja vodi studio MC Photography.

Suradnja koja mami osmijeh na lice

djeca rođendani

Tražeći osobu koja će razumjeti i oplemeniti njezinu ideju, upoznala je Martinu Miletić, slastičarku koju su proslavili cupcakes pod imenom My3Cakes.

„Osmislila sam tortu, zapravo veliki cupcake, koja dijete mami na jelo i igru. Torta stiže u atraktivnim bojama i raznovrsnim teksturama, pa se i najmlađi slavljenici pred objektivom pretvaraju u velike sladokusce i istraživače. Nekima je to i prvo kušanje torte u životu“, kazala je Martina Miletić.

Cijelim snimanjem vlada odlična atmosfera, a rezultat su fotografije djece ili cijele obitelji kakve nije moguće snimiti bez profesionalnog fotografa.

„Pametni telefoni sjajni su za hvatanje pojedinih trenutaka, ali nas fotografe veseli činjenica da građani ponovno prepoznaju kako važni događaji u životu zaslužuju naš angažman. Naime, svi danas imaju osjećaj kao da vrijeme prolazi brže no ikada, te da se nezabilježeni trenuci ne mogu vratiti“, pojašnjava fotografkinja iza koje je bogata dvadesetogodišnja karijera.

djeca rođendani

Svoj je prvi rođendan pred njezinim objektivom proslavila Ana Leila Stinčić i time postala zaštitno lice rođendanskih snimanja s maštovitim tortama.

Foto: Martina Cvek

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Bright Horizons srednja škola

Zagrebačka škola u kojoj njeguju mindfulness i holizam od jeseni otvara...

Međunarodna osnovna britanska škola Bright Horizons početkom ove školske godine u Hrvatskom narodnom kazalištu proslavila je desetu godišnjicu postojanja te je...
- Advertisment -