Haljina za božićni domjenak u skladu sa oblikom tijela

Božićni domjenci samo što nisu počeli. Haljina za božićni domjenak mora biti u skladu s prilikom, ali prvenstveno u skladu s vašim tijelom. Jedna od stvari na koje morate pripaziti je usklađenost ovratnika s vašim vratom.

Haljina za božićni domjenak u skladu s dužinom vrata

Ovratnik bilo koje haljine, pa tako i haljine za božićni domjenak je vrlo važan jer uokviruje vaše lice. Uzmite u obzir sljedeće:

Ako imate dugačak vrat odaberite uske i podignute ovratnike, stojeći ovratnik ili ruski ovratnik. Izbjegavajte haljine sa dubokim “V” dekolteom , jer će to vrat i vaše lice činiti još dužim.

 

work & party

 

From work to party

 

Ako imate normalnu visinu vrata ili kratki vrat, birajte haljine s dubljim dekolteom. Pripazite na sljedeće: Ako je vaš oblik lica ovalni ili okrugli, najbolje će vam pristajati ovratnik u obliku slova “U”, a ako je oblik vašeg lica duguljasti ili u obliku dijamanta, bolje vam pristaju ovratnik u obliku slova “V”, kao i ovratnik u obliku koverte.

 

1 WORK &PARTY
2 work & party
Foto: Zara

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Treba li CEO koristiti društvene mreže? „Za pet godina, tvrtke koje...

Ideja korištenja društvenih mreža mnogim korporativnim liderima čini se strana. Čak su i njihovi komunikacijski savjetnici u strahu da će tako...