Vrijeme je za vitamin SEA na trećem Health & Wellness Dayu!

Čarobna lokacija, koktel dobrodošlice, popodnevni vitalni snack, vođeno sauna iskustvo s mediteranskim biljem i drugi opuštajući trenuci u prostranom AcquaPura SPA centru. Falkensteiner Hotel & Spa Iadera mjesto je gdje ne nedostaje vitamina SEA!

Terapeutska uloga morske obale

Morska obala ima ulogu terapeutskog i obnavljajućeg krajolika koja promiče fizičko i mentalno zdravlje. Zato je nakon ovih mjeseci zime idealno vrijeme za dozu ‘Vitamina SEA’. Opustite se i revitalizirajte uz pomoć prirode i posebno osmišljenih tretmana koji podupiru regeneraciju vašeg tijela.

Upravo iz tog razloga organiziramo treći Health & Wellness Day, gdje ćete naučiti o MindBodyLab Mindfulness tehnici. Zatim, slijedi predavanje o zdravlju oka te o primjenama ulja, njihovim blagodatima i spa ugođaju koji možete pripremiti u svom domu. Prije odlaska u wellness, u spa oazu ćemo vas uvesti kratkim predavanjem o tretmanima tijela za mršavljenje i održavanje tonusa te o ubrzavanju metabolizma. Možete li zamisliti bolji vikend?

Topli vodeni svijet

Još kad se tome i dobrobiti boravka uz more pridoda elegantno, prostrano i ugodno okruženje AcquaPura SPA centra na čak 6.000m2 u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera u Petrčanima, nedaleko od Zadra, opuštanje je zagarantiran. Oduševite se s 3 privatna SPA suita i prostorijama za relaksaciju u kojima se poslužuju opuštajući čajevi te suho i svježe voće. Tu je i topli vodeni svijet sa 6 bazena, od kojih je jedan bazen s morskom vodom. Sauna svijet Hotela & Spa Iadera ima jedinstvenu panorama saunu smještenu ispod zemlje s prekrasnim pogledom na zadarski arhipelag, slanu saunu, Bio saunu, herbal finsku saunu i modernu interpretaciju turskog hamama.


Pročitajte više: Nova sportska destinacija u srcu Dalmacije – Falkensteiner Resort Punta Skala!


Voda koja donosi sklad i harmoniju

U AcquaPura SPA svijetu glavnu ulogu ima voda. Ona je eliksir života prožet senzacionalnim učincima. Čista jadranska voda, poznata po svojoj jedinstvenoj kvaliteti i vitalizirajućim sastojcima, temelj je tretmana za lice i tijelo. Ona potiče prokrvljenost, aktivira izmjenu tvari i igra glavnu ulogu u blagostanju organizma. Priuštite si piling na bazi morske soli, tretmane od lavande i ružmarina, bazene punjene desaliniziranom morskom vodom i jednostavno uživajte.

Topla orijentalna bajka

Poseban užitak u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera donosni i divna, tajnovita kultura kupanja porijeklom iz starog Orijenta. Hamam je Arapska riječ koja znači grijanje i kupanje te simbolizira opuštanje, osjećaj ugode i čistoću. U hamamu se tijelo i duh regeneriraju u blagoj toplini i na nježnom svjetlu. Ogrnuti samo u pestemal, tradicionalnu hamam maramu, uživajte u peelingu tijela s lokalnim prirodnim sastojcima poput smilja, lavande, morske soli i pomoću specijalne rukavice kese i masaže toplom sapunicom.


Pročitajte više: I drugi Health&Wellness Day oduševio sudionice


Holistički trenuci uz dozu Vitamina SEA

Falkensteiner resort Punta Skala pruža idealnu kulisu za holističke trenutke koje će u Falkensteineru rado kreirati u skladu s Vašim osobnim željama i potrebama. Uz ΄VITAMIN SEA Experience΄ od 13.2. do 07.4. odmor i punjenje baterije je zagarantirano. Od koktela dobrodošlice na dolasku, popodnevnog vitalnog snacka u Sotto Voce baru i 20% popusta na ranije bukirane SPA tretmane po izboru do vođenog sauna iskustva s mediteranskim biljem, besplatnog ulaza u Fortis fitness centar te raznih doživljaja destinacije, poput kušanja vina, obilazaka Zadra s vodičem i još mnogo mnogo toga! Uz dugu morsku šetnicu, vrhunski smještaj, odličnu mediteransku gastronomiju te mnoštvo sportskih i zabavnih sadržaja, Falkensteiner Hotel & Spa Iadera napunit će vaše baterije te vas u potpunosti opustiti.

Health & Wellness Day će se održati 26. veljače u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, Petrčane, u organizaciji Women in Adria. Sve su informacije dostupne ovdje.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -