Hrvatski proizvod Biocrystal privukao pažnju velikog broja izlagača i posjetitelja na sajmu Interzum u Njemačkoj

Interzum predstavlja vrlo važan „Business to business“ sajam koji okuplja vodeće kompanije u industriji namještaja te dizajna interijera. Kao takav, ovaj sajam okuplja donositelje odluka odnosno kreatore mišljenja u navedenim industrijama, i to iz cijelog svijeta.

Uspješan nastup riječke tvrtke

Kompanija Biocrystal® technologies se svojim nastupom, kao i specifičnom ponudom posebno istaknula na ovogodišnjem Interzumu, susretu inovatora u industriji i onih koji kreiraju trendove za naredne dvije, ali i više godina.

Biocrystal

Imali su prilike predstaviti jedinstvene proizvode kreirane na bazi učinkovite mješavine od 16 kristala, s dodatkom zlata i srebra, te znanstveno ispitanog te dokazanog efekta.
Jedinstveni proizvodi – Biocrystal® Mixture i Biocrystal® Powder, te njihovi benefiti i mogućnosti jednostavne implementacije u širok raspon proizvoda, ono su što je bilo predmet interesiranja tijekom četiri danja trajanja sajma.

Osim njihovih proizvoda koji su od strane posjetitelja ocjenjeni kao „osvježenje u industriji“, „zanimljivi i drugačiji“ te „intrigantni“, cjelokupan nastup osmišljen do najsitnijih detalja, bio je također ono što je privuklo pažnju posjetitelja, ali i drugih izlagača.

Biocrystal

Uz brojne poslovne sastanke, kako je to i uobičajeno na susretima ovakve vrste, izuzetno su zadovoljni i podacima o popisu zemalja iz kojih su dolazili zainteresirani za Biocrystal® tehnologiju, poput budućih poslovnih partnera iz Sjedinjenih Američkih Država, Kanade, Indije, Južne Afrike, Pakistana, Tajvana, Izraela, Brazila, Malezije, Indonezije, Kine, Meksika, Perua, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Rusije, Vijetnama, Egipta, te gotovo svih europskih zemalja.

Prema procjenama organizatora, 1,732 izlagača iz 60 zemalja predstavilo je svoje inovacije na ovogodišnjem Interzumu, dok je broj posjetitelja bio veći za čak 20% u odnosu na prethodni Interzum sajam, održan 2015. godine.

Foto: Biocrystal

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više