Inovativan edukativni program za vlasnike beauty salona

Projekt BIZFRIZ ide i korak dalje. U listopadu 2017. krenula je prva Akademija za unapređenje poslovnih znanja i vještina koja je namijenjena isključivo profesionalcima iz BEAUTY industrije. Krenula je 1. generacija BIZFRIZ LIDER AKADEMIJE!

SVIM tim (Sanja Varlaj i Ivana Mišić Lokar) je jedini tim profesionalaca te vrste u Hrvatskoj. Nakon više od 20 godina suradnje s vlasnicima i zaposlenicima salona, kroz savjetovanja, razgovore, edukacije i ankete na tržištu, rodila se ideja o tome kako dati posebnu važnost ovoj struci u Hrvatskoj i regiji upravo u smjeru koji će je učiniti cijenjenom i prepoznatom na tržištu te čvrstom i stabilnom u poslovanju.

Klijenti će imati puno ozbiljniji doživljaj struke, samim time i veće poštovanje. Prvi cilj projekta BIZFRIZ je podići nivo struke u beauty industriji na viši nivo te svijest samih vlasnika salona koliko je poslovna edukacija, uz stručnu, važna za uspješno poslovanje.

Cilj B.L.A je

1. stjecanje novih vještina i znanja na profesionalnom i osobnom planu potrebnih za izvrsno upravljanje salonom

2. otkrivanje sposobnosti, interesa, osobne motivacije i stvarnih potreba svakog vlasnika i/ili voditelja beauty salona.

“Da biste uspješno vodili svoj salon i bili zadovoljni cjelokupnim životom, važno je da se oboružate brojnim informacijama, znanjima i vještinama. Važno je da potaknete upravo sposobnosti koje su vam potrebne i da osvijestite koji su koraci neophodni za poslovno napredovanje i uspjeh.

Ti važni koraci ka uspjehu počinju kroz vaš osobni razvoj. Mnogi od vas su vrsni “majstori svog zanata”, ali nedostaje ona druga polovica potrebnog znanja i vještina. To su vještine koje su potrebne u raznim fazama razvoja vašeg posla. Da biste pratili razvoj svog posla, neophodno je da i vi rastete i u potpunosti iskoristite svoje potencijale” . To je poruka SVIM tima, Sanje i Ivane.

edukacija za beauty salone

Zašto će B.L.A. biti izuzetno korisna?

B.L.A. je odličan alat za vlasnike koji žele dugoročno izgraditi sebe i učvrstiti svoje poslovanje.

Dosadašnji trendovi u edukaciji za razvoj poslovanja beauty salona u Hrvatskoj ne uključuju segment OSOBNOG RAZVOJA a koji je važan dio svakog Modula unutar B.L.A. Da biste razvili i učvrstili svoje poslovanje, prvo trebate upoznati sebe, raditi na svojim temama te savladati liderske vještine. Ukoliko to ne učinite kvalitetno, vrlo je moguće da će se posao razvijati u smjeru u kojem ne želite ili ga niste svjesno odabrali. I zato B.L.A. na nekoliko razina osigurava vaš napredak:

a) Osobni nivo − vi kao vlasnica/vlasnik salona – (samopouzdanje, sposobnosti, vizija)

b) Odnos i komunikacija s drugima – (razumijevanje, slušanje, poštovanje, asertivna komunikacija)

c) Profesionalnost – (kao majstor posla, šef, suradnik, poslovni partner, voditelj, pružatelj usluga)

d) Menadžiranje i liderstvo u salonu (organiziranje, priprema, delegiranje).

B.L.A. edukacija organizirana je u 6 modula kroz 7 mjeseci, svaki modul traje 2 dana.

Zalažemo se za vrlo individualni, mentorski pristup svakom polazniku, te je iz tog razloga broj polaznika ograničen na 6 polaznika u svakoj generaciji.

Uskoro kreću upisi 2. generacije!

Za dodatne informacije o sadržaju modula te datumima održavanja kontaktirajte:

SVIM team: Sanja Varlaj: 091 3009997 Email: [email protected]

Ivana Mišić Lokar 099 8063119 Email: [email protected]

Foto: BizFriz

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više