Kreirajte instant kućni ured

U vrijeme recesije svi pokušavaju svesti troškove na minimum pa stoga sve češće susrećemo koncept fleksibilnih, kućnih, ali i virtualnih ureda. Takozvani instant uredi idealni su za zadovoljavanje potreba tržišta, ali i za štednju na komunalijama.

Ako su u sklopu vašeg životnog prostora, ne znači da moraju biti bezlični i ‘spojeni na brzinu’ od viška radnog materijala. Pogledajte kako možete kreirati zaista instant ured, od običnih polica za knjige.

Instant kućni ured od polica za knjige

 

instant_kućni_ured_2

 

instant_kućni_ured_3

 

Instant ured ne mora sadržavati puno stvari koje će zagušivati prostor. Ako ste praktični, uvidjet ćete da vam nije potreban niti radni stol, jer cijeli ured može nastati od samo nekoliko polica. Naravno, trebaju biti odgovarajuće veličine. Donju policu iskoristite kao radnu površinu, a ostatak za odlaganje stvari.

Instant ured može izgledati luksuzno

 

instant_kućni_ured_4

Kućni ured može biti i dio vaše spavaće sobe, kojeg ćete diskretno odijeliti pomoću zavjese ili neke pregrade. Ako je riječ o malom prostoru, neka bude bijele boje, s minimalno bijelog namještaja i led rasvjetom na strateški mjestima. Ured će odmah djelovati veće i luksuzno, a dobro će ‘se slagati’ i s ostatkom prostorije.

Ugradbeni instant ured

instant_kućni_ured_5

instant_kućni_ured_6

instant_kućni_ured_7

 

Ugradbeni ured najbolje je riješenje za štednju prostora. Ako u svom domu imate mjesto za ugradbeni ormar, razmislite o tome da biste tu malu ‘rupu u zidu’ mogli iskoristiti i za radni stol i stvaranje kućnog ureda. Isto tako, na tržištu je danas ponuda namještaja koji štedi prostor jako velika, pa se možete odlučiti i za neku varijantu kao na zadnje dvije slike.

Dobijete tri u jedan – odnosno zatvorenu policu za knjige, radni stol i ured u sekundi, kada ‘rasklopite’ sve što je potrebno.Ovakav praktični radni stol na donjoj slici možete nabaviti u Ikei.

foto: freshome.com 

 

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više