Kako si popraviti energiju i raspoloženje na poslu?

Kad osjećate umor ili vam pada raspoloženje na poslu, postoje učinkoviti podizači energije koji će vam pomoći u tome. Radi se o cvijeću i svijećama koje možete unijeti u svoj radni prostor.

Učinkoviti podizači energije

Cvijeće može svakog oraspoložiti, bez obzira dobivate li ga na poklon, ili ga sami sebi podarite kako bi vam ukrašavao radni stol. A osim dekoracije, cvijeće vam može pomoći i da se osjećate manje depresivno.

Uz to, zahvaljujući svojim mirisima cvijeće može podići i raspoloženje jer budi sjećanja na pojedine trenutke ili osobe koje povezujemo s tim mirisom.

Cvjetoterapija u vašem uredu

I zato prirodnom metodom liječenja duše, tzv. cvjetoterapijom možete se riješiti anksioznosti, tjeskobe i neraspoloženja.

Kako na poslu provodimo najveći dio dana, poželjno je držati cvijeće tamo, a donosimo vam one koje su jednostavne za održavanje i koje možete nabaviti u našem web shopu.

Prema feng shui stručnjacima, većina zelenih vibrantnih biljaka su biljke novca zbog dobre energije koju proizvode, a jedna od najpoznatijih je Crassula ovata minor. I zato ona može biti vaša biljka koja će vam donijeti i pozitivnu vibraciju, ali i bogatstvo.

cvijeće i svijećeCijena: 100 kn

Još jedna biljka koja je odlična za ured je Peperomia obtusifolia, sa sjajnim kožnatim okruglim zelenima listovima.

cvijeće i svijećeCijena: 100kn

A preporučamo i kaktus Rhipsalis cassutha.

cvijeće i svijećeCijena: 100kn

Umjetno cvijeće u uredu

Ukoliko pak želite glamur na vašem radnom stolu, ali ne želite živo cvijeće u uredu, možete ga dekorirati i umjetnim cvijećem koje se naizgled čini kao živo. Danas je upotreba umjetnog cvijeća vrlo raširena zbog jednostavnog održavanja.

Za osvježenje vašeg radnog stola možete uzeti bijeli tulipan, bijelu ružu, amarilis, žuti gerber, plavi maslačak ili hortenziju, ali i crvene ili plave kale uz predivne vaze.

cvijeće i svijećeCijena: od 89 km do 119 kn

Uz to, odaberite i neki od naših motivacijskih postera koji će vas podsjetiti zašto se bavite ovim poslom i zašto morate ustrajati i u teškim situacijama.

cvijeće i svijećeCijena: od 50 kn do 100 kn

Svijeće za balansiranje energije u tijelu, ali i prostoru

I svijeće imaju terapeutsko djelovanje, a naša crvena energetizirana svijeća Uzemljenje s kristalima i eteričnim uljima jača imunološki sustav, štiti od zračenja elektroničkih uređaja, povećava fizičku vitalnost, raspršujući napetost i stres. Čisti negativne misli, potiče opušten stav i objektivnu neutralnost s jasnim racionalnim misaonim procesom.

Ručno je rađena i proizvedena u Hrvatskoj.

cvijeće i svijećeCijena: od 35 do 100 kn

A za balansiranje energije u tijelu, ali i u prostoru pobrinut će se i plava energetizirana svijeća Komunikacija s kristalima i eteričnim uljima. Eliminira stres, podiže energiju i povećava učinkovitost. Poboljšava sve oblike komunikacije, savršena za ured, salu za sastanke ili kao priprema za javni nastup.

cvijeće i svijećeCijena: od 35 do 100 kn

Kod izbora svijeća, sami možete odabrati i visinu između 4.5 cm i 8.5. cm.

Međutim, možete naručiti i naše pakete Blue inspiration i Red innovation koje sadrže ovo sve zajedno.

cvijeće i svijećeCijena: od 160 kn do 170 kn

Foto: Andrea Kumar/Women in Adria

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

plave vrećice

Godina dana ZG vrećica. Evo kako uštedjeti na ‘plavim vrećicama’

Već je godinu dana prošlo otkako je u Zagrebu na snagu stupilo obvezno odvajanje miješanog komunalnog otpada u ZG vrećice. Ovo...
- Advertisment -