Kako uskladiti dužinu suknje i visinu čizama?

Zima nam je došla na velika vrata, a snijega ima i više nego dovoljno. Kod ovakvog vremena čizme su „obavezna zimska oprema“. Kao i svaka druga žena, i vi sigurno imate nekoliko pari čizama. Problem nastaje kada stanete pred ogledalo i pokušate uskladiti čizme sa suknjom. Čizme je s hlačama ipak lakše uskladiti. No pogrešna kombinacija suknje i čizama može izgledati neujednačeno, pa čak i smiješno.

Kako uskladiti čizme i suknju?

Lilly Bozzone u članku za Verilymag kaže da je problem u tome što ovom kombinacijom pokušavamo uskladiti muževni predmet (čizme) sa ženstvenim predmetom (suknja), te preporučuje neka pravila koja biste trebali slijediti.

Suknja i gležnjače

Vjerojatno ne postoji žena koja u svom ormaru sa cipelama nema barem jedan par gležnjača. Kombinacija uskih hlača, naročito traperica, s gležnjačama uvijek je pun pogodak. Ali gležnjače ne izgledaju dobro sa svakom suknjom. Najbolji odabir je pencil ili midi suknja, ali i bilo koja suknja dužine malo iznad koljena.

Kako_uskladiti_čizme_i_suknju_1
Who What Wear

Kako_uskladiti_čizme_i_suknju_2
Babble

Kako_uskladiti_čizme_i_suknju_3
Style Caster

Suknja i čizme iznad koljena

Ako volite nositi visoke čizme, odnosno čizme visine iznad koljena, pazite na dvije stvari. Prvo, pazite da vam suknja ne sakriva čizme (čak ni samo vrh), a drugo, pazite da vam suknja nije prekratka. Ostavite razmak između suknje i čizama od par centimetara – toliko da vam se vidi dio kože, odnosno hulahopki ispod suknje.

Osim toga, možete odabrati neku dužu tuniku, haljinu ili majicu. Samo pripazite ako mislite nositi ovakvu kombinaciju na posao, dopušta li vaša tvrtka takvo odijevanje. Visoke čizme mogu prekrasno izgledati ako se dobro kombiniraju, ali isto tako mogu izgledati jako neprimjereno za posao.

Kako_uskladiti_čizme_i_suknju_4
Sortra

Kako_uskladiti_čizme_i_suknju_5
BE.DAZE.LIVE

Kako_uskladiti_čizme_i_suknju_6
Just The Design

Kako_uskladiti_čizme_i_suknju_7
Just The Design

Kako_uskladiti_čizme_i_suknju_8
Just The Design

Suknja i klasične jahaće čizme

Klasične jahače čizme odličan su odabir za uredsko okruženje. Kao i kod visokih čizama, pazite da suknja ne prekrije dio čizme. Odaberite suknju dužine do ili iznad koljena.

Kako_uskladiti_čizme_i_suknju_9
Dressed Accordingly

Kako_uskladiti_čizme_i_suknju_10
Pink Peonies

Kako_uskladiti_čizme_i_suknju_11
Bloglovin/Extra Petite

Kako_uskladiti_čizme_i_suknju_13
J’s Everyday Fashion

Foto: službene stranice

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

serena ventures

Serena Williams se nakon tenisa vidi i kao investitorica koja pomaže...

Jedna od najpoznatijih sportašica današnjice, teniska legenda Serena Williams povlači se iz sporta. No to nije kraj njezinoj karijeri. Naime, Williams...
- Advertisment -