Lancôme predstavlja ljetnu kolekciju Summer Swing prepunu vrućih i upečatljivih nijansi

Nova ljetna kolekcija Summer Swing ‘elektrizira’ oči kako bi naglasila suptilno oblikovane konture nude tena.

U skladu s trendom metalik nijansi i tehnikama delikatnog drapiranja i konturiranja, Lancôme predstavlja posebna izdanja dvaju zvjezdanih proizvoda: tekuće sjenilo za oči Le Métallique te bronzer i rumenilo Belle de Teint Bronzer & Blush, u prekrasnoj kutijici nadahnutu Mediteranom, koja krije dragocjeni prah.

Makeup kolekcija za ljeto 2017.

Naglasak je na vrućim i upečatljivim bojama, u skladu s godišnjim dobom! Zlatni i brončani prah nanosi se na kožu u nude nijansama, dok se oči pomno naglašavaju: providni shimmer u nijansama ružičaste i moche ocrtava konture lica, a njihove upečatljivije metalik verzije očima daju krajnje intenzivan izgled.

Na tragu nadahnuća s modnih pista, kapci su obojani u električno plavu nijansu. Prepoznatljivi Lancômeov look!

Metalik pogled koji ističe preplanulost

Belle de Teint Bronzer & Blush, za delikatno drapiranje i konturiranje

Ljeto je stiglo, dakle, blistavi  sjaj tena je imperativ! Belle de Teint Bronzer & Blush dolaze u dvije varijante, kao Patio Méditerranéen za svjetliju te kao Patio d’une nuit d’été za tamniju put: po dva rumenila i bronzera u prahu za oblikovanje kontura lica i vrata u samo nekoliko poteza.

ljetna kolekcija Summer SwingŽelite uhvatiti zrake svjetlosti? Odaberite efekt delikatnog drapiranja! Svjetliju nijansu rumenila nanesite na jagodice na uobičajeni način, a tamniju nanesite ispod jagodica. Donji dio linije vrata i dekoltea okupajte zrakama blistave svjetlosti.

Za delikatno konturiranje, svjetliju nijansu bronzera nanesite na konture lica. Tamniju nanesite na udubljenja za preciznije definiranje.

Rezultat? Svjež i blistav izgled, savršen za vruće ljetne dane.

Le Métallique, nezaobilazan proizvod za kreiranje vrućeg ljetnog trenda – efekta ogledala

Ovog su ljeta kapci obojani metalik nijansama koje pogled čine upravo magnetičnim, a ten obasjavaju svjetlošću.

Sjenila Les Métalliques s efektom ogledala dolaze u pet sjajnih nijansi, koje pogled čine prodornijim i intenzivnijim. Paleta sadrži tirkiznu (01 Brise Azur), raskošnu zlatnu (03 Or Farniente) i iskričavo brončanu (04 Bronze Rivage), za intenzivan i uistinu poželjan look.

ljetna kolekcija Summer SwingŽeleći kreirati još upečatljiviji eye art, Lancômeova kreativna direktorica za makeup Lisa Eldridge dizajnirala je tri nove nijanse za posebno izdanje olovke Stylo Waterproof. Nijanse zlatne i brončane naglasit će ljepotu osunčanog tena, blistava tirkizna i modra poput dubokog oceana pružit će očaravajući efekt, dok je mocha neizostavna za otvaranje pogleda i osvjetljavanje očiju. Zahvaljujući kremastoj teksturi, olovka klizi kožom te se lako nanosi, a vodootporna formula osigurava dugotrajnu postojanost.

Nijansa sjenila Le Métallique + potez olovkom Stylo Waterproof = recept za ‘električne’ oči à la Summer Swing

U stilu gypsettera

Le Métallique Bronze Rivage (04) + Stylo Waterproof Cobalt Reflection (07)

Zlatna nijansa pijeska i blistavo plavetnilo oceana… Rezultat? Odvažan metalik look koji poziva na uživanje u ljetnom odmoru.

Djevojka u zlatnom

Le Métallique Or Farniente (03) + Stylo Waterproof Brun Frivole (08)

Iskoristite ljeto kako biste postigli savršeno osunčani ten, obavili lice zdravim sjajem i istaknuli pogled zlatnom nijansom, uz primjesu smeđe. Prepustite se zlatnoj čaroliji.

Točka na i? Nokti koji sjaje poput dragulja, zahvaljujući metalik nijansama laka Vernis In Love

Ovog ljeta i nokte trese visoki napon! Poput dragulja na vršcima prstiju, boje laka za nokte Vernis In Love savršeno zaokružuju metalik look. Četiri nove nijanse vibrantnih boja s efektom ogledala prekrasno naglašavaju osunčane ruke i upotpunjuju sofisticirani eye art dozom nesputanog šika.

ljetna kolekcija Summer SwingLily Collins, boemski duh kolekcije Summer Swing

Plavetnilo neba, azurne nijanse mora, plaža na osami – idealno mjesto i atmosfera u kojoj dolazi do izražaja razoružavajuća ženstvenost Lancômeove ambasadorice Lily Collins.

Ljepota njezinog blistavog i osunčanog tena naglašena je makeupom za oči u metalik nijansama plavozelene i moche, u kombinaciji s boemskim lookom ove samopouzdane djevojke koja uživa u dobroj zabavi. Na fotografijama dvojca Merta i Marcusa, zrači istinskom radošću prizivajući uzbudljivo, ‘naelektrizirano’ ljeto.

ljetna kolekcija Summer Swing

Foto: Lancôme

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

bračni ugovor za poduzetnice

Bračni ugovor za poduzetnice – Na što trebate obratiti pozornost?

Imovinski odnosi bračnih drugova uređeni su zakonskim odredbama Obiteljskog zakona osim ako bračni drugovi nisu imovinske odnose uredili bračnim ugovorom.