Osječanke su oduševljene Women in Adria ljetnim partyjem powered by Somersby

Nakon izuzetno uspješnih ljetnih partya u Zadru, Splitu, Opatiju i Varaždinu došli smo i u Slavoniju, točnije u Osijek. Gošće našeg ljetnog partyja powered by Somersby u Osijeku su bile oduševljene, a ni mi ne možemo sakriti oduševljenje našim uzvanicama iz Slavonije. Slastičarnica GOLD by Waldinger je sinoć zbog toga imala brojne sretne i zadovoljne žene.

Kako bi gošće u potpunosti uživale u ljetu pobrinuli su se Somersby koji je već naše tradicionalno ljetno piće i Hidra up za pravo osvježenje u večernjim satima.

Najveće iznenađenje je pripremila autokuća Fornix, ovlašteni koncesionar za Renault, koja je jednu uzvanicu nagradila korištenjem Renault Conquesta tijekom vikenda. Ne moramo vam ni reći kakvo je bilo oduševljenje gošće koja je upravo tu nagradu izvukla u našoj tomboli.

No, ni druge gošće nisu otišle kući praznih ruku jer smo pripremili tombolu s brojnim drugim nagradama.

Intimina je Slavonkama predstavila svoje inovativne proizvode za žensko zdravlje.

Sve je to pratila vrhunska glazba i službeni fotograf kako bi svima ostale uspomene na odličan ljetni party u Osijeku.

Svaka uzvanica kući je ponijela i bogati goodie bag s poklonima, Fornixa, Francka, Pik Vrbovca, Argete, Intimine, i Hidrom up.

ljetni party u osijeku

Foto:

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

elegantna haljina

Elegantna haljina može se nositi na više od jednog načina –...

Anh Sundstrom modna je blogerica iz Tiburona, SAD. Na svojem blogu 9to5 chic dijeli prekrasne i jednostavne modne kombinacije, te nam...
- Advertisment -