Sezonu evenata zatvorio je Samobor summer mingle. Pune smo dojmova!

Nakon Splita, Labina i Zagreba, sezonu naših ljetnih evenata i ljetnih partyja zaokružili smo u prekrasnom Samoboru i bajkovitoj Ivekovoj pivnici. Iza nas je još jedna sezona uspješnih evenata – od konferencija, preko networking doručaka, pa do večera… Zahvaljujući vama, i ove smo godine uspjele okupiti inspirativne žene iz različitih sektora – IT-ja, održivosti, bankarstva, financija, građevinarstva… A “točku na i” stavio je Samobor summer mingle. Bio je to posljednji event prije ljetne pauze, nešto opušteniji od onih na koje smo navikli.

Naš prvi summer mingle u Samoboru potvrdio je da su ljetni partyji najuzbudljiviji događaji sezone Women in Adria evenata. Okupile smo se u neformalnijem okruženju, izvan radnog vremena, bez poslovnih mobitela, bez poziva, poruka, e-mailova i uživale u glazbi, druženju, hrani i piću…


Pročitajte više: Štiti, matira, odlična je podloga za make-up. Sve što trebamo od SPF fluida


Event za pamćenje

Glavni hit ponovno su bila naša tri ‘najbolja prijatelja’ – kokteli Pelin-Tonik, NocelattoMaraschino Kiss. Iako su naši ljetni partyji za ovu sezonu gotovi, to ne znači da se morate oprostiti od ovih pravih ljetnih osvježenja – recepte za sva tri koktela već imamo!

Iako smo se i ovaj put družile u opuštenijem izdanju, nemojte da vas to zavara –networking nam je i dalje veoma važan, a nitko ne networka bolje nego inspirativne ambiciozne poslovne žene, a njih u Samoboru ne manjka! Podrška na njihovom putu je Poduzetnički centar Samobor koji zajedno s Gradom Samoborom ostvaruje viziju Samobora kao gospodarske sredine sa zdravom poduzetničkom scenom.

Nije nedostajalo ni osmjeha ni smijeha, a vrhunac večeri bila je i tradicionalna tombola. Ovog puta dijelili smo tri nagrade, a glavna je – vikend s najnovijim Toyota C-HR plug-in hibridom!

Uz Toyotu, za bogate nagrade pobrinuli su se Maraska i Avène čiji je kutak bio prava oaza skin carea. Priznajemo, možda smo se išle osvježiti termalnom vodom i više puta nego što smo trebale…

Priča o Ivekovoj pivnici

Mi smo prave zaljubljenice u tople ljudske priče, a jedna takva dovela nas je i u Ivekovu pivnicu, predivnu rustikalnu, bajkovitu pivnicu smještenu u srcu Samobora koju tek mali drveni mostić dijeli od popularne samoborske šetnice i zelene oaze koja vodi prema Starom gradu Samoboru.

Smještena u Starogradskoj ulici, Ivekova pivnica je u vlasništvu obitelji Ružić – mame Nadice, kćeri Helen i njezinog supruga Tomislava te njihove djece Rosemary i Patricka. Tko je Ivek, pitamo, a Helen ponosno odgovara:

Pivnica je omaž mom ocu. Njegova je životna želja bila imati svoju pivnicu, ali nažalost to nije doživio”.

Ona je, vođena željom svoga oca, kupila nekoć oronulu i napuštenu kuću iz ’68. i pretvorila je u njegovu životnu želju. I sada ju zajedno obiteljski vode, a ovo im je već treći biznis smješten u istoj ulici gdje već 50 godina žive te imaju svoje dvije firme. Prava obiteljska atmosfera, osjećali smo se kao kod kuće. Dok su Patrick i njegov prijatelj iz ranog djetinjstva dočekivali naše gošće s domaćim likerima dobrodošlice, Helen je stavlja još zadnje detaljiće na bogatu trpezu, a mi smo već stali u red za domaću štrudlu od jabuka koju je smotala spretna baka Nadica. Iako je već u svom sedmom desetljeću, vidi se da u njoj kola neka poduzetnička krv – družila se, veselila i slikala s nama sve do fajrunta, pa potiho i lukavo našoj event managerici prišapnula na uho: “nego, Vinka, Toyoticu slobodno možeš ostaviti tu…”.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

lojalnost kupaca

Što je zajedničko Dioru i Krašu?

Dior prodaje statusne simbole, a Kraš prodaje emocije 'u celofanu'. Ipak, u zadnje vrijeme čini se kao da i jedni i...
- Advertisment -