Po ljetnim vrućinama Simple green kuha za vas – ovoga tjedna probajte pakore od celera, ljetno varivo i špagete s tofuom

Ljetno je i službeno započelo, a to se može vidjeti i po vremenu koje je svakog dana sve toplije i toplije. Ljetne vrućine utječu i na naše raspoloženje pa tako dnevne obaveze pokušavamo maksimalno olakšati. Priprema obroka velik je dio te obaveze. Srećom, ne morate samostalno kuhati da biste jeli zdravo. Simple green donosi ponovo raznoliki jelovnik i u ovom, mnogima skraćenom tjednu.

Ovotjedni meni od 26. do 29.6.

Srijeda

Tjestenina penne s krem umakom od gljiva, zeleno kratko kuhano, salata s rajčicama i krastavcima

Indijski četvrtak

Dhal od crvene leće, zelena riža, pakore od celera, chatney, salata s cherry rajčicama i mladim lukom

Bakin petak

Fino ljetno varivo od povrća i mladog kelja, faširanci, salata

Subota

Spaghetti s umakom od rajčica i tikvica, dimljeni tofu, salata + desert iznenađenje

Cijena svakog dnevnog menija je 45 kn.

Slatko, a zdravo?

Ako je i vama desert neizostavni dio obroka, uz Simple green meni možete naručiti predivne bezglutenske pite. Okusi su: orah, rogač/naranča, kesten/čokolada, jabuke, šljive, a cijena je 17 kn/komad. Osim pita, možete isprobati i slatke kuglice u okusima: snickers, banana s kokosom ili rum s lješnjakom po cijeni od 5 kn/komad.

Naručiti možete telefonski na  01 55 61 679, a obrok možete pojesti ili uzeti za van na adresi Zelinska 7, Martinovka (ulaz sa strane parka – istok).  Zovite svakim danom već od 8.30 sati kako biste izbjegli gužvu ili rasprodan dnevni meni.

Radno vrijeme restorana:

Ponedjeljak do petak od 9.00 do 19.00 sati

(dostava za sada samo do 16.00) no uslugu take out svakako možete koristiti. Restoran je krenuo i u suradnju s Woltom pa je dostava moguća sve do 19h.

Subota 9.00 do 16.00 sati

Nedjelje i blagdane restoran ne radi.

Foto: Simple green by Jelena

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Glas poduzetnika postao udruga!

Na zahtjev članova Inicijative, danas je osnovana Udruga GLAS PODUZETNIKA, koja će kao formalni predstavnik 100.000 članova, nastaviti aktivno boriti se za prava članova...