Mjesec i pol dana Zorine nuMe transformacije: “Mijenjajući sebe, mijenjam i druge”

Želim vam prenijeti moje iskustvo kad osobe počnu primjećivati vašu pozitivnu promjenu i što se sve događa u vama kad vam stvari konačno počnu sjedati na svoje mjesto. 🙂

Kroz mjesec i pol dana transformacije prolazila sam kroz niz promjena, niz pretumbacija vlastitog života i neka od tih «buđenja» nisu bila bezbolna. Teško je kad shvatiš da, iako si pozitivna osoba, puna života i ljubavi, duboko u sebi «jela» svu negativu koju nisi htjela pokazati na van.

Pozitivna promjena

Misleći ako pokažem svoju ranjivu stranu, ako pokažem nekom zube u situaciji koja zaslužuje moje zauzimanje za sebe, ako budem ljuta kad trebam bit ljuta, da će okolina smatrati da sam slaba i da ću izgubiti na vjerodostojnosti. Napravila sam time kontraefekt. Na van je sve bilo predivno, a iznutra sam patila i borila se. Sve se to rezultiralo viškom kilograma i zanemarivanjem vlastitih potreba.

pozitivna promjena

Sada je priča sasvim drugačija. Uz divne žene s kojima treniram, uz našu divnu Tamaru koja je naš ogroman motivator (najdraže mi je kad kaže Zori, ajde još samo tri trbušnjak, možeš ti to! kad mislim da više ne mogu ništa, a ja ih uspijem napraviti), shvaćam koliko sam se promijenila, nabolje. Okružena sam ljudima koji ne odustaju od svojih nauma, onima koji daju maksimume i kad svatko misli da više ne mogu, one zablijesnu kao najdivniji dijamant. Jedna drugu bodrimo i predaja nije opcija.

Čvršća sam u svojim stavovima, pokazujem sve svoje emocije – kad sam sretna skakat ću do plafona od sreće, kad sam tužna isplakat ću se i nastaviti dalje. To je zdrava hrana kojom hranim dušu.

Znate kojoj se vanjskoj promjeni najviše divim i na koju sam ponosna? Kad sam jedan dan došla u ured i sve moje asistentice su za doručak pripremile sve što i ja! Ugledale su se na moj primjer, nije više bilo pekarskih proizvoda nego samo zdrava prehrana. Toliko sam se razveselila jer nisam očekivala da će ikad promijeniti svoje navike. Pa do nedavno su nam zdjelice bile pune čokoladnih bombona i slatkiša!

To mi je bio glavni pokazatelj koliko moja promjena utječe na druge. Nema više junk hrane, nitko me više niti ne nudi njom i moje cure sad jedu baš kao i ja. Pomažući sebi, pomogla sam i njima da okrenu svoj pogled na prehranu i pokazala im kako je zdraviji način prehrane ono što će im dati snagu i energiju, a posljedično će se osjećati izvrsno!

pozitivna promjena

Moj način prehrane je sad takav da jedem zaista kao kraljica.  Pripremanje hrane mi je postao ritual kojem posvećujem maksimalno pažnju. Potrudim se da bude ukusno, lijepo pripremljeno, a prije svega zdravo. Prestala sam jesti gluposti. nuMe režima se držim čvrsto, a ne prolazi dan bez moje najdraže nuMe slim juhe koja mi je svo ovo vrijeme najdražii proizvod.

Prvo mjesto s nuMe slim juhom drži i nuMe slim shake s okusom vanilije. Moji kod kuće sad slijede moj primjer – navečer jedemo skupa svi razno povrće i salate. Umjesto čipsa nasjeckam mrkvu i grickamo je. Uz Tamarinu pomoć nalazimo zdrave zamjene za naše omiljene grickalice, jer nas Tamara ujedno uči i o zdravoj prehrani te kako čitati deklaracije na prehrambenim proizvodima.

pozitivna promjena

Svi znaju na kakvom sam putu i pitaju me o nuMe putovanju i transformaciji. Kako redovito objavljujem Instastoryje i fotografije na Instagramu, vidim kako dobivam nešto manje likeova na nuMe postove, ali zato mi direct messages svakodnevno žele eksplodirati od pitanja o nuMe proizvodima!

Postavila sam si pitanje zašto ikome treba biti neugodno priznati da želi pomoć u obliku posebne prehrane kako bi izgubio višak kilograma? I to je jedan od načina za gubitak kilograma, a s nuMe prehranom dobivate i više od toga – dobivate novu, vedriju, energčinu sebe. Najsmješnije mi je kad mi mama kaže da je svi pitaju kako sam izgubila kilograme i što je to nuMe, jer im je neugodno pitati mene direktno. Razumijem ih u jednu ruku, ali mislim da bi ljudi trebali postati iskreni prema sebi i javno reći Zori, želim smršaviti, daj mi savjet kome da se obratim i što mi je činiti nego da se skriva po direct messagesima i iza moje mame.

Drage moje, budite ono što jeste, izrazite svoje emocije, želje, pričajte o njima. Nijedna emocija nije sramotna, samo je ljudska. Skinite maske i uživajte u životu neograničavajući se. A uživajući, promatrajte kako se sve oko vas mijenja, nabacite osmijeh i budite zahvalni što sve sjeda na svoje mjesto.

Uživajte u ovom danu uz trening yoge kojeg je Tamara pripremila u suradnji s Anjom Bohinc!

nuMe – NBG Workout Plan – W01S04 Yoga from Tamara Sisic Kramer on Vimeo.

Pusa od Zori :*

Posebno za članice WIA, Tamara je odobrila ekskluzivan popust od 15% na cijelu kupnju korištenjem koda WIA15. Potražite novu sebe na www.nu-me.eu unesite kod i krenite na vlastiti put transformacije! nuMe proizvodi su vam također dostupni i u dm prodavaonicam diljem Hrvatske.

Za sva pitanja i savjetovanje pišite na [email protected] ili call centar +386 30 709 409

 

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više