Mrežaste čarape u uredu – da ili veliko ne?

Proljeće je tu. Debele čarape od minimalno 50 dena nam više nisu potrebne. Sad dolazi vrijeme vrijeme velikih troškova- čarape. Obučete ih jednom, malo zapnete noktom i više nisu za nositi na suknju…ali to je druga priča…..Pitanje je jesu li mrežaste čarape primjerene za ured?

Da li i kako nositi mrežaste čarape u uredu?

Ako mrežaste čarape nosite ispod hlača, to ne bi trebao biti problem. Ali ako ih planirate obući uz suknju, onda morate biti oprezniji. Bez obzira je li dress code u vašem uredu konzervativan ili opušten, opuštenost ne bi smjeli pokazivati noseći neprimjerene mrežaste čarape!

Odaberite što sitniju mrežu

Pravilo broj 1 je da mreža mora biti što sitnija. Mrežaste čarape s širokom mrežom nisu primjerene za ured, prije za izlazak. Ako već želite nositi crne mrežaste čarape, neka to budu one sa najsitnijom mrežom, od milimetar, dva. Mreža će biti vidljiva vjerojatno jedino vama.

mrežaste_čarape_1
Preširoka meža

 

Čarapa mora biti tanka jer ako su niti debele, bit će vidljivije i neće izgledati profesionalno.

mrežaste_čarape_2
Široka i debela mreža koja strši

Uskladite čarape sa ostatkom odjeće

Kad nosite mrežaste čarape, sve ostalo na vama mora biti konzervativno i strogo jer ćete u protivnom ostaviti suprotan dojam. Netko udaljen od vas nekoliko metara ne bi trebao niti primijetiti da nosite čarape s mrežom.

mrežaste_čarape_3

 

mrežaste_čarape_4
Čarape u boji kože sa sitnom i neprimjetnom mrežom

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -