Poliklinika Bagatin najbolja na svijetu za estetsku kirurgiju!

Nezavisni stručni žiri IMTJ – International Medical Travel Journal proglasio je Polikliniku Bagatin najboljom na svijetu u estetskoj kirurgiji. Riječ je o jednoj od najprestižnijih svjetskih organizacija za promoviranje medicinskog turizma. Žiri je bio sastavljen od profesionalaca iz cijeloga svijeta. Bagatin je tako postao najbolja međunarodna klinika estetske kirurgije!

”Strast, entuzijazam, inspiracija, trud, edukacija – glavni su stupovi na kojima stoji uspješna priča Poliklinike Bagatin. Ono što je davno počelo kao privatna praksa jednog liječnika, danas je najbrže rastuća kompanija u svojoj industriji. U 2018. Poliklinika Bagatin bilježi 54% više internacionalnih pacijenata, koji dolaze u Hrvatsku iz 39 zemalja svijeta, kao i 55% više prihoda…”, početak je teksta kojim su stručnjaci na IMTJ kongresu, održanom ovog prosinca u Berlinu, obrazložili svoju odluku kojom Poliklinici Bagatin dodjeljuju titulu najbolje na svijetu u estetskoj kirurgiji.

Najbolja međunarodna klinika estetske kirurgije

IMTJ organizacija okuplja predstavnike uglednih svjetskih medicinskih ustanova iz čak 45 zemalja svijeta te 20 nepristranih sudaca. Slavi izvrsnost te postignuća pružatelja usluga diljem svijeta zbog čega se svake godine dodjeljuju nagrade najboljima kroz 19 kategorija. O veličini i važnosti Summita govori i činjenica da se do sada održavao u Dubaiju, Londonu i Madridu. Poliklinika Bagatin ove je godine nominirana u dvije kategorije – za najbolju inicijativu i kvalitetu te za najbolju međunarodnu kliniku estetske kirurgije gdje je odnijela nagradu po drugi puta i time samo nastavila nizati svjetske uspjehe!

Nakon proglašenja pobjednika, ravnatelj Poliklinike Ognjen Bagatin, rekao je kako osjeća veliku sreću i zahvalnost zbog postignutog uspjeha. Najviše je zahvalan svojoj braći, Dinku i Tomici kao i cijelom voditeljskom tipu. Smatra kako je ovo velika pobjeda za sve suradnike, zaposlenike, klijente i podupiratelje, ali i za cijelu Hrvatsku. Time se naša zemlja zapravo povećava na karti svijeta zdravstvenog turizma, za što se godinama zalažu!

Povezano: Kako njegovati kožu tijekom hladnog vremena?

Uz ovo novo veliko priznanje za odjel estetske kirurgije, Poliklinika Bagatin niže priznanja za svoj rad i u drugim specijalnostima. U 2018. godini proglašeni su najboljom dermatološkom klinikom u Europi prema GCR-u, a u konkurenciji od 2368 dermatoloških klinika. Dok su za odjel stomatologije iste godine dobili nagradu ”Dental Implants Friends” u najzahtjevnijoj kategoriji – potpuna rekonstrukcije čeljusti, gdje su se našli među 290 dental centara diljem svijeta.

Tko čini uži pobjednički kirurški tim Poliklinike Bagatin?

Uz doktore Tomicu i Dinka Bagatina, kirurški tim čine još profesorica Katarina Šakić, specijalistica anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine. Dr. Johann Nemrava, specijalist opće kirurgije, subspecijalizant plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije. Dr. Maja Malić, specijalistica otorinolaringologije, dr. Judith Adrianne Deutsch, specijalistica anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine. Dr. Josip Lovrić, opći kirurg, dr. Martina Šarec Ivelj, opći kirurg te dr. Zlatko Kljajić, specijalist otorinolaringologije, subspecijalist audiologije na lokaciji Split. Veliku potporu doktorima pružaju medicinske sestre i medicinski tehničari.

najbolja međunarodna klinika estetske kirurgije

Cijeli tim Poliklinike Bagatin kontinuirano se educira i usavršava, svatko na svome stručnom području, a profesionalnost kirurškog tima u kombinaciji s najsuvremenijom tehnologijom nudi sve više estetskih zahvata s vrhunskim rezultatima. Zajedno s menadžmentom tvrtke, cijeli tim Poliklinike Bagatin radi na povećanju kriterija izvrsnosti, što rezultira različitim certifikatima i akreditacijama za kvalitetu.

Povezano: Kako je Kristina Ukalović od učiteljice postala predvodnica kozmetoloških trendova u Hrvatskoj?

Kvaliteta je važna

Naime, mnogi čimbenici pridonijeli su tome da se Poliklinika Bagatin prepozna i u Hrvatskoj i diljem svijeta kao visokokvalitetan brend. Konkretno, moderniji i veći prostor kirurške poliklinike u Zagrebu, kao i nova poliklinika u Splitu. Novi uredski prostori praćeni rastom stručnog tima te kontinuirano ulaganje u edukacije zaposlenika. Transparentnost prema korisnicima usluga i pravodoban uvid u informacije, brojne uspješne marketinške kampanje na svim online platformama s visokokvalitetnim contentom i niz drugih projekata realiziranih na dnevnoj bazi. Očito je da se upornost, vjera u svoju viziju, misiju i ciljeve, kao i rad praćen vrhunskim rezultatima nadaleko čuju i poštuju!

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

učenje iz pogrešaka

Kako Coca-Cola, Netflix i Amazon uče iz pogrešaka?

Zašto sve više uspješnih poslovnih lidera potiče svoje zaposlenike, ali i druge tvrtke na učenje iz pogrešaka? I štoviše, potiče...
- Advertisment -