Nebo – 20% popusta

Priča o domaćem modnom brendu Nebo počinje u Zagrebu 1992, kad ju osmišlja i pokreće kreativna direktorica Dinka Grubišić.

Nit vodilja bila je želja ponuditi kolekciju ženama koje vole modu ali cijene stil iznad svega, komade odjeće koji se prilagođavaju osobnom stilu, tako da esencija brenda zapravo dolazi do izražaja u načinu na koji je pojedina žena nosi i kombinira odjeću. Modna vizija brenda je “made to keep” odjeća kao sinonim za bezvremensku eleganciju, pritom pomno osluškujući ženske potrebe i sugestije klijentica.

NEBO kolekcije korenspodiraju sa stvarnim životom, nude samozatajni luksuz, udobnost, vrhunske tkanine i kvalitetnu izradu.

Ključni komad svake kolekcije je uvijek haljina i po tome su prepoznatljivi i upamćeni. To su haljine koje se nose u posebnim prilikama koje obilježavaju naše živote i onda ih čuvamo i pamtimo kao uspomene na te važne životne događaje. Vratili su se tradicionalnom načinu izrade odjeće a ručni rad će biti još više prisutan kroz kolekcije i to je Nebova vizija luksuza.

Također nude uslugu “custom made” za formalne i posebne prilike.

Iskreno i nepretenciozno, NEBO kolekcije sastoje se se od komada koje ćete nositi sada, za 30 god i jednog dana darovati svojoj kćeri, unuci ili nekome bliskom.

Prigrljena je ‘slow fashion” ideja podržavajući tako koncept održivog razvoja kao odgovor na koncept ‘’brze mode’ koji počiva na kozumerizmu, potrošnji i kratkom životnom vijeku proizvoda.

Strastveni su oko tkanina, pažljivo rade na konstrukciji, surađuju s lokalnim obrtnicima kako bi klijentice dobile najbolji proizvod po prihvatljivoj cijeni.

Stalo im je da ovakvim načinom rada čine dobro kako lokalnoj zajednici tako i globalno.

Svaki se model izrađuje u malim serijama kako bi zadržali ekskluzivnost osim bazične linije koja se sastoji od bestselera tijekom godina pa ju na zahtjev naših klijentica uvijek imaju u ponudi.

Sve aktivne WiA članice ostvaruju 20% popusta na cjelokupni asortiman osim već sniženog uz predočenje članske iskaznice!

Lokacije trgovina:

Zagreb: Praška ulica 10,
Radićeva ulica 17
Atelje – Rudolfa Kolaka 12 Zagreb


Makarska: Kačićev trg 1

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime