Nikad jednostavnije do zrakoplovne karte za putovanje iz snova

Još do prije nekoliko godina, s divljenjem smo promatrali američke filmove u kojima su glavni likovi dotrčali u zračnu luku i kupili kartu za prvi let. Danas to i nije tako teško napraviti. Čak ne morate ni trčati u putničku agenciju ili zračnu luku želite li kupiti svoju zrakoplovnu kartu. Dovoljno je uključiti računalo, odabrati termin putovanja i destinaciju i krenuti u potragu za odgovarajućim letom.

Do zrakoplovne karte u nekoliko klikova

Kupovina zrakoplovnih karata online postala je veoma elegantna i jednostavna. U svega nekoliko klikova možete pronaći najpovoljniji let za odabranu destinaciju i rezervirati ili kupiti karte. Čak se možete “igrati” s datumima i destinacijama ne biste li pronašli onu koja vam u potpunosti odgovara.

Tražite li jednostavnu, sigurnu i brzu online kupnju zrakoplovnih karata svakako posjetite  www.pbzcard-travel.hr. Osim što možete iskoristiti pogodnosti kupovine American Express® karticom do 24 rate bez kamata i naknada, možete pratiti akcijske ponude različitih avio kompanija.

I dok ste prije trebali imati cjelokupan iznos spreman u svom novčaniku, što je ponekad uključivalo i posjet banci, kreditne kartice danas omogućavaju jednostavnu kupovinu uz cijeli niz pogodnosti.

Zrakoplovne_karte_2

Kupovina karata za poslovna putovanja

Kupujete li kartu za poslovno putovanje, sigurno će vas razveseliti informacija da ćete svoju kartu platiti bez rizika tečajnih razlika i uz konkurentnu naknadu za online izdavanje zrakoplovne karte (TSC).

Upravo će poslovni korisnici znati prepoznati sve prednosti online kupovine i izdavanja zrakoplovnih karata. Pogotovo ako  se nađu u situaciji da moraju organizirati poslovno putovanje u veoma kratkom roku. Pretraživanje dostupnih letova i destinacija je izuzetno jednostavno i pregledno, a sustav će vam označiti najpovoljniju ponudu i izračunati konačnu cijenu sa svim naknadama koje je potrebno platiti.

PBZ Card Travel nudi mogućnost rezervacije i kupovine online zrakoplovnih karata svih kompanija prisutnih na hrvatskom tržištu za domaće i međunarodne letove. Sve ponude možete pronaći na jednom mjestu, a posebne ponude letova uvijek su istaknute na početnoj stranici kako biste ih lakše mogli pronaći.

Zrakoplovne_karte_1

Suradnja PBZ Card, putničke agencije i Turkish Airlinesa

Tako je Turkish Airlines, u suradnji s PBZ Card Travelom, pripremio akcijske cijene za putnike koji do 30. studenog 2015. godine kupe zrakoplovne karte za cijeli niz destinacija.

Ako ste tražili dobru izliku da posjetite jednu od desetak destinacija na koje lete zrakoplovi Turkish Airlinesa s polaskom iz Zagreba, iskoristite ovu posebnu ponudu. Jedini je uvjet da na put krenete još ove godine, odnosno do 31. prosinca.

Želite li provesti Božić i Novu Godinu u Istanbulu, Ankari, Antalyji, dalekom Pekingu, Šangaju ili Delhiju ovo je prilika koju ne biste smjeli propustiti.

Više informacija provjerite na www.pbzcard-travel.hr jer je to adresa s koje kreću putovanja.

Foto: PBZ Card, putnička agencija, Shutterstock

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više