U Zagrebu održan 28. Business Cafe

Pod sponzorstvom Vipneta, Nivee, turisičke agencije Putujbolje, tiskare Argenta i računovodstva Biro 59 te medijskog pokroviteljstva Poslovnog savjetnika, 17. rujna održan je 28. Business Cafe u Zagrebu.

Strah neće nestati, budite dio Ekipe za uspjeh

Gosti su ovaj puta bili poznati vojvođanski poduzetnik Branimir Brkljač, zaslužan za poslovni uspjeh Kozmodiska i Topshopa, a danas vlasnik Terra Panonice, Kuće ideja u Mokrinu, mjesta za rađanje novih ideja i pokretanja kreativnih projekata te prof. Ana Bučević, motivacijska govornica iz Splita, autorica nekoliko bestsellera i YouTube kanala Safari duha, koji danas ima više od 7,5 milijuna učitavanja.

Branimir je između ostalog kao poruku poduzetnicima istaknuo da strah neće nestati i da jednostavno trebamo krenuti i raditi ono što želimo, a Ana je sve prisutne dodatno motivirala da uvijek slušaju sebe, budu svoji i rade ono što vole. Oboje su istaknuli važnost dijeljenja svojih ideja i druženja s istomišljenicima, a čemu Business Cafe ujedno i služi.

Nakon pet godina povezivanja malih poduzetnika na nacionalnim nivoima 5 zemalja, tom prilikom gđa Ercegović i gospodin Brkljač najavili su vikend Ekipa za uspjeh koji će se održati od 2.do 4. listopada u Branimirovoj Kući ideja u Mokrinu s ciljem povezivanja regionalnih poduzetnika koji rade i razmišljaju drugačije.

28._Business_Cafe_1

Poslije razgovora s gostima uslijedila su brojna pitanja publike i nagrade – kuharica Sirova hrana od Mihaele Devescovi, vinska škola Pupitres Jelene Šimić Valentić te radionice i Škola osobnog razvoja Nadje Skazlić. Odličnu atmosferu ovog Business Cafea dodatno je začinila pojava dijela zabavne grupe Frajle kao iznenađenje našim gostima.

Tvrtka Zaokret od 2011. godine svaka dva mjeseca, organizira Business Café – druženja malih poduzetnika i onih koji to žele biti s ciljem razmjene znanja, iskustava i informacija, međusobne motivacije te sklapanja poslova. Poslovanje je putem licence prošireno u 5 zemalja regije.

Svi detalji Business Café projekta nalazi se na www.businesscafe.info.

28._Business_Cafe_Ana_BAne_Kristina

Foto: Zaokret

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Kako transformirati izazove u prilike doznajte na doručku u Samoboru

Nakon uspješne i do zadnjeg mjesta rasprodane Konferencije za poduzetnice u Samoboru, organiziramo prvi Networking breakfast Samobor. U romantičnom ambijentu hotela...