Nova kolekcija branda True uz popust za WiA članice

Domaći dizajnerski modni brand True, nenametljivog,  profinjenog dizajna i zahtjevnog kroja, namijenjen je poslovnoj ženskoj publici na čelu s dizajnerom Daliborom Bettijem.

Nova kolekcija branda True

Kolekcija za proljeće/ljeto 2017. bazirat će se na jaknama, mantilima, suknjama, dnevnim haljinama, coctail haljinama i limitiranoj ediciji večernjih haljina. Materijali koji se koriste su prirodni matrijali poput pamuk i viskoze u koje je zbog udobnosti dodan elastin.

brand True

Karakteristike branda su jake boje kao što je crvena, pariško plava, boja fuksije te dezeni izvedeni iz tih osnovnih boja. U bazičnom smislu, brand True oslanja se na crnu boju te uvijek sofisticiranu modru.

brand True

Cijela filozofija branda True,  namijenjena je ženi i njezinoj svakodnevici te pokušaju da ju ne mijenja u skladu sa sezonskim i trendovskim zbivanjima već se prilagođava potrebama urbane i poslovne današnjice ostavljajući prostora za eleganciju i udobnost i iz tog razloga, vizuali kampanje sugeriraju nepretencioznost i neformalnost. True žena želi izgledati sofisticirano, želi kombinacijama komada iz kolekcije izgledati poslovno, lijepo i elegantno.

brand True

Kolekcija je dostupna na zagrebačkoj adresi Praška 4.

Women in Adria članice ostvaruju 15% popusta, osim na robu koja je na sniženju.

Foto: True

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -