Promijenite prehrambene navike i poboljšajte sebe!

Put prema zdravijem životu težak je kada imate loše prehrambene navike. Tada odvikavavnje od takvog načina života može biti jako zahtjevno. No, kako vrijeme prolazi, novi način prehrane postat će vam sasvim normalan i ono preko čega ćete steći nove, bolje navike za budućnost.

Novi početak

Ira Dobrić odlučila je promijeniti svoj način prehrane i uz Tamaru Kramer i nuMe doživjela je 150 dana sreće! Ističe kako je ovo najbolji period njenog života, odnosno najbolja godina dosad, a evo kako je sve krenulo.

“Trebao mi je dugi niz godina da stanem na loptu i spoznam neke stvari. Kao prvo, izdvojila bih to da sam spoznala kako sam ja ta koja vodi svoj život i da moj život nipošto ne bi trebao voditi mene.”

Nastavlja i priča kako su ljudi sposobni lagati sebi i drugima zato jer ne žele sami sebi priznati istinu.

“Rastužilo me kada sam spoznala koliko sam bila izrazito loš primjer svojoj djeci govoreći im kako sam debela zato jer sam rodila tri puta i kako je to normalno. To je bilo daleko od istine. Problemi s kilogramima uvijek su psihičke prirode, što sam tek shvatila u razgovorima s Tamarom. Vrijeme sam trošila tražeći izgovore i s vremenom se pomirila sama sa sobom. Napokon sam shvatila da lažući sebe radimo najgoru moguću grešku.”

Zdrave prehrambene navike

Irin početak bio je težak s obzirom da je imala slabe prehrambene navike. Svaki dan je pekla pohano meso, a majoneza je bila obavezna na njihovom stolu. No, kako je vrijeme prolazilo, novi način prehrane postao je sasvim normalan, ne samo njoj, nego i djeci.

Promjena navika te potpuni zaokret u kuhanju i prehrani cijele obitelji bio je blagi šok, no svi su se jako brzo prilagodili novom načinu prehrane. Sa šest nuMe obroka Ira je dobila sve potrebne nutrijente, a što je najvažnije, skoro pa i nije osjećala glad nakon perioda privikavanja jer joj se opseg želuca smanjio.

“U 150 dana zavoljela sam sve okuse nuMe shakeova, osobito čokoladu i vaniliju, pa čak i borovnicu i malinu koji mi na početku nisu bili omiljeni. NuMe shaker je sa mnom u svako doba dana, a u nuMe slim bar mi je najdraži saveznik u PMS-u. Svi su mi okusi raj za nepce i prezadovoljna sam.”

novi način prehrane

Nikad nije kasno

Ira je sredila je svoje misli i odlučila da povratka starim navikama i obrascima više – nema. U tih 150 dana izgubila je čak 28 kilograma, a upravo to joj je bila ogromna motivacija za daljnji nastavak. Tijelo joj je poprimilo čvrstu formu i svaki puta se iznenadi koliko dobro izgleda. Kada govorimo o kvaliteti kose i noktiju, Ira kaže da nikada nisu bili u boljem stanju. Uz sve to, puna je energije i osjeća se kao da lebdi.

novi način prehrane
Ira Dobrić – prije/poslije

Nikad nije kasno za novi početak, dapače! Nakon samo 150 dana Ira je sretnija, ispunjenija, samouvjerenija i ne može vjerovati koliko su kilogrami utjecali na sve to! Ovo je bila jedna predivna avantura kroz koju je toliko toga dobila, a prvenstveno novu – sebe!

“Zahvaljujući Tamari koja nam je bila zvijezda vodilja i kojoj sam beskrajno zahvalna, ovo je putovanje bilo lako. Iskreno ću vam reći – da nije bilo nje, sumnjam da bismo mogle same dalje. Izuzetno sam zahvalna na cijelom ovom iskustvu i na predivnim poznanstvima koje sam sklopila na ovom putu.”

Foto: nuMe

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Konferencija za poduzetnice Hvar

Poduzetnice, na Hvaru pričamo o važnim aspektima poslovanja i problemima turizma

Poduzetnice se svakodnevno susreću s morem briga. Žele li malo 'odmoriti' i uz društvo ambicioznih i uspješnih žena poput njih razgovarati...
- Advertisment -