Otvorene prijave za lidership program – IGRATI VELIKO za poduzetnice

U sklopu obilježavanja Svjetskog dana poduzetnica najavljeno je održavanje lidership programa – IGRATI VELIKO za poduzetnice. Program je namijenjen svakoj poduzetnici koja želi usvojiti vještine i ovladati alatima za preuzimanje odvažnih koraka u profesionalnom i osobnom razvoju, odnosno svaku poduzetnicu koja želi biti hrabrija i zaista IGRATI VELIKO u životu i karijeri.

Program Igrati na veliko za poduzetnice

Naime,  žene su često frustrirane zbog nepovjerenja u sebe i straha koji ih paralizira i sprečava da krenu naprijed u poslu, kreativnom izražavanju ili životu.  Bez obzira na vrstu izazova, problem s kojim se  različite žene susreću je zapravo isti – žene se ne usude misliti veliko. Vjeruju da je „velika igra“ rezervirana za „velike igrače“, a u tome uglavnom ne vide i sebe.

Lidership program IGRATI VELIKO provodi Dijana Kobas Dešković, autorica projekta MAMFORCE©, u okviru aktivnosti Instituta Zaposlena mama i uz financijsku potporu Grada Zagreba.

U programu se koristi kombinacija odabranih istraživanja o lidershipu, rodu i psihologiji te različitih promišljanja koja vode osvještavanju vlastitog, često skrivenog potencijala. Sadrži i osobna iskustva voditeljice i osoba koje su se odlučile igrati  veliko.

Poduzetnice će tijekom programa saznati:

  • kako utišati sumnju i strah
  • kako se odmaknuti od pohvala i kritika te dati najbolje od sebe
  • kako pristupiti svojoj internoj mudrosti i razabrati prave odgovore za sebe
  • kako komunicirati moćno i otmjeno
  • kako pristupiti zabrinutosti da niste dovoljno kvalificirane, stručni, ili „spremne“ raditi ono za čime čeznete
  • kako IGRATI VELIKO dok se brinete za druge (djecu, starije, prijatelje…)

Ovo je već druga generacija ovog programa u Hrvatskoj. Traje tri mjeseca, provodi se kombinacijom online alata i osobnog kontakta, a počinje u prosincu 2016. Prijave su otvorene, a broj mjesta je ograničen.

“Oduvijek sam mislila da IGRATI VELIKO nije za mene. Nisam tako odgojena, nije to moj karakter. To je za neke druge, sasvim drugačije ljude. Kroz ovaj inspirativni program, u samo nekoliko mjeseci, ne samo da sam promijenila svoje vjerovanje, nego sam i stvarno zaigrala na veliko – poduzela sam neke korake u svom životu za koje dosad nisam bila spremna“, rekla je Jelena Jelušić, polaznica prve generacije programa.

Više informacija o programu dostupno je na www.mamforce.hr.

Dijana Kobas Dešković je stručnjakinja za područje ženskog lidershipa, uspostavljanja ravnoteže između raznih životnih uloga i zdravog pristupa životu. Kroz svoj rad pomaže ženama izraziti njihove stvarne želje i ambicije kroz ostvarenje osobnih poslovnih i životnih ciljeva. Idejna je začetnica i kreatorica MAMFORCE© metode koja razvija podržavajuća radna okruženja u kojima rade sretni, zadovoljni i posvećeni zaposlenici. Svojim radom promovira važnost osiguravanja radnih uvjeta za usklađenje privatnog i poslovnog života kao i uvjeta za nesmetani razvoj karijera zaposlenih majki i žena općenito. Dijana je završila MBA na IE Business School u Madridu, te magistrirala i diplomirala psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Educirana je i u području transakcijske te geštalt psihoterapije. Karijeru je razvijala u Plivi na raznim rukovodnim poslovima u području marketinga i komunikacija, nakon čega se upustila u razvoj vlastitih poduzetničkih inicijativa.  Certificirana je kao Executive Coach pri Academy of Executive Coaching iz Londona, koji je nadogradila s programom ženskog lidershipa koji je omogućio tisućama žena moćne životne i karijerne promjene.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...