Braze prvi put u Hrvatskoj: Vesna Cosich predstavila najmoderniji marketinški software

Braze, jedna od najpoznatijih platformi za višekanalni marketing u svijetu, nedavno je stigao i na hrvatsko tržište. Doveo ga je LeverUP, vodeća konzultantska tvrtka za marketinške tehnologije u regiji te odnedavno i Brazeov prvi lokalni partner. Svoju su suradnju LeverUP i Braze službeno predstavili na zajedničkom događaju koji se održao prošle srijede u zagrebačkoj Laubi, gdje su Brazeova Potpredsjednica za Južnu Europu Vesna Cosich i njeni kolege gostima ispričali sve o značajkama platforme.

Vesna Cosich, Hrvatica u srcu

Događaj je započeo uz kratki pozdravni govor te predavanje Vesne Cosich kojim je publici predstavila Braze, svjetski poznatu platformu za marketinške tehnologije nove generacije.

Naša platforma omogućuje interakcije s čak šest bilijuna aktivnih korisnika mjesečno, a prošle smo godine procesuirali preko 13 trilijuna podatkovnih točaka”, istaknula je.

Vesna Cosich

Vesnin karijerni put prije Brazea bio je bogat. Nakon završenog studija komunikologije na Sveučilištu u Parizu, zaposlila se kao konzultantica za e-marketing, te na taj način ušla u svijet marketinga i marketinških tehnologija. Radila je u mnogim svjetski poznatim tvrtkama kao što su Twitter, Spriklr i Salesforce, gdje je stekla bogato iskustvo ne samo u marketingu, već i u prodaji te menadžmentu. U Brazeu se zaposlila prije nešto više od godinu dana, a Potpredsjednica za Južnu Europu postala je prije pet mjeseci.

Vesna je majka troje djece, te je rođena i odrasla u Francuskoj. Nije mogla propustiti priliku da predstavi Braze hrvatskom tržištu jer je Hrvatica porijeklom, ali i u srcu.

“Iznimno mi je drago što imam priliku sudjelovati u ovom događaju i predstaviti Braze Hrvatskoj, jer je ovo ipak rodna zemlja mog djeda”, rekla je. Vesnin je djed dalmatinac – ovo smo znali i prije nego što nam je ispričala, jer navija za Hajduk.

Vesna Cosich (Braze) i Tomislav Lugarić (LeverUP) – njihove tehnologije spajaju čak i Hajduk i Dinamo 🙂

Pročitajte više: LeverUP postaje neovisni tehnološki partner za CXM


LeverUP i Braze – uvijek na strani klijenta

LeverUP-ova CEO Daria Nemchonok je gostima kratko predstavila LeverUP.

LeverUP je uvijek na strani klijenta – nije nam važna tehnologija koju koristite, već vi i vaš poslovni uspjeh”, rekla je Daria.

“Upravo zato započinjemo suradnju s Brazeom: zajedno ćemo moći zadovoljiti potrebe klijenata na domaćem tržištu za koje dosad nije bilo rješenja.”

Daria Nemchonok, LeverUP

Vesnini kolege iz Brazea su gostima demonstrirali značajke platforme. David Boisrobert, Brazeov Account Executive, započeo je demonstraciju primjerom iz vlastitog života – planiranje jednog putovanja tijekom kojeg se susreo s brojnim Brazeovim klijentima kao što su Trainline i EasyJet.

“Naš klijent Skyscanner, online brend za rezervaciju putovanja, uz našu je pomoć uspio povećati click-through čak 3 do 4 puta”, naglasio je David.

David Boisrobert

Vincent Le Roux, Brazeov Konzultant za tehnološka rješenja, gostima je pokazao platformu u akciji. Pripremio je iznenađenje: jedno interaktivno korisničko putovanje kojemu su gosti mogli pristupiti s vlastitih mobitela putem QR-koda, te naučiti sve o Brazeovim rješenjima na zabavan način.

Vincent Le Roux, Brazeov Konzultant za tehnološka rješenja

Nova poznanstva

Na događaju je, naravno, bilo vremena i za druženje. Nakon predavanja, sudionici su dobili priliku opustiti se uz pića i fina jela koja je pripremio Catering Ivić. Upoznali su Brazeove i LeverUP-ove stručnjake te s njima popričali kako o poslovnim, tako i osobnim temama, stvarajući korisna nova poznanstva.

platforma braze

“Mislim da je ovo bio jedan vrlo uspješan događaj”, rekao je Stjepan Martinić, LeverUP-ov CTO.

“Predavanja su bila vrlo zanimljiva, a gosti su bili aktivni i postavljali su puno pitanja, baš kako smo se nadali. Čast nam je predstaviti Braze hrvatskom tržištu, jer već sada vidim da interes za njihova rješenja kod nas raste”.

platforma braze

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -