Poslovna elegancija modnog salona Elegance s potpisom Silvije Tržec!

Tim salona Elegance, na čelu s diplomiranom dizajnericom Tekstilno-tehnološkog fakulteta, Silvijom Tržec, već godinama Zagrepčanke, ali i dame iz inozemstva, odijeva u haljine, odijela i večernje toalete koje karakterizira vrhunska konstrukcija kroja i izrada te odabir najkvalitetnijih materijala.

U modnom salonu Elegance već 24 godine svojim unikatnim modelima po mjeri omogućavamo našim klijenticama da u svakoj prigodi izgledaju elegantno, profesionalno i samouvjereno te se prije svega osjećaju dobro u onome što nose.

Nova kolekcija poslovne elegancije u salonu Elegance

Poslovna elegancija, koktel haljine i dvodijelni kompleti odmjerenih krojeva i vrhunskih materijala dominiraju kolekcijom ove sezone. Prava poslovna moda voli modele u pretežito crnoj, bijeloj, azurno plavoj boji, boji pijeska i slonovače. Vrhunski vuneni štofovi, pamučni baršun i taft svila ukomponirani su u znalački dizajnirane modele, koji laskaju svakoj figuri, a posebno ženi srednjih godina.

Prvi dojam je posebno važan, a mnogim ženama, koje nisu navikle na poslovni look, pronalazak primjerenih kombinacija stvara nedoumice. Poslovne žene pridržavaju se određenog dress codea koji podrazumijeva klasične krojeve i zagasite nijanse.

Elegance_1

Poštujući pravila dobrog poslovnog looka, salon Elegance predstavio je ženstvenu poslovnu kolekciju. Elegantni dizajn i mogućnost izrade po mjeri, kvalitete su koju prepoznaju mnoge dame koje su svoj stil povjerile Silviji Tržec.

“Ne želimo da žena izgubi svoju ženstvenost, već želimo da svaka žena koja izađe iz Salona Elegance i uđe u poslovnu svakodnevicu, svojim izgledom potvrdi da se razumije u posao, ali i vrhunski stil”, kažu u Salonu Elegance.

Uz dizajnirane modele koji se mogu kupiti u našem salonu, nudimo i uslugu šivanja po mjeri i želji klijentica iz našeg ili donesenog materijala u svim (pa i većim) veličinama. U Modnom salonu Elegance prodajemo isključivo odjeću iz vlastitog dizajna i vlastite izrade koju karakterizira vrhunska izrada i korištenje najkvalitetnijih materijala. Garantiramo da su svi modeli unikatni.

Elegance_2

Više informacija možete doznati na web stranici www.elegance.hr.

Naše dugogodišnje iskustvo i zadovoljstvo klijentica najbolja su nam preporuka.

Svim članicama Women in Adria poklanjamo 20% popusta na gotovu robu izloženu u salonu, kao i na uslugu šivanja po mjeri.

Foto: Elegance

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

kvote za upravne odbore

Europski parlament službeno uveo kvote za upravne odbore u tvrtke

Prema novoj odluci Europskog parlamenta, veće tvrtke u Europskoj uniji morat će povećati prisutnost mane zastupljenog spola, u ovom slučaju žena,...