Kreće projekt ‘Odgovorni poslodavci za odgovorno roditeljstvo’

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana žena, pozivamo vas na javno predstavljanje projekta Odgovorni poslodavci za odgovorno roditeljstvo, u organizaciji Instituta za istraživanje i edukaciju – Zaposlena mama, koji je sufinanciran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Poziv malim i srednjim tvrtkama na javno predstavljanje sufinanciranog projekta

Uvodno izlaganje održat će mr.sc. Diana Kobas Dešković, predsjednica Instituta Zaposlena mama, koja će predstaviti glavne ciljeve i aktivnosti projekta te će malim i srednjim tvrtkama predstaviti mogućnosti sudjelovanja u procesu MAMFORCE procjene s ciljem ostvarivanja osnovnog MAMFORCE i DADFORCE standarda uz mogućnosti sufinanciranja.

Iskustvo rada i promjene koja se dogodila na putu prema statusu MAMFORCE kompanije prenijet će Anita Cvetić Oreščanin, članica Uprave Poslovne inteligencije, tvrtke koja je nositeljica naprednog MAMFORCE standarda u kategoriji CHANGE i nositeljica DADFORCE standarda.

Događanje se održati u utorak 6. ožujka 2018. godine, s početkom u 12 sati, u prostoru Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 52, prvi kat, Zagreb.

Ako ste u mogućnosti prisustvovati ovom događaju, ljubazno Vas molimo da svoj dolazak potvrdite na niže navedene kontakte.

Kontakt:
Andrea Cimbal Matić
e-mail: [email protected]
, 091/4663-678

Foto: Mamforce

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -