Poziv na predavanje “PR u predizbornoj kampanji”

Pozivamo Vas na predavanje koje će održati g. Krešimir Macan, hrvatski PR stručnjak i CIPR certificirani predavač specijaliziran za krizno komuniciranje, strateško komuniciranje u politici i digitalne društvene medije. Predavanje na temu “PR u predizbornoj kampanji” održati će se 14. listopada 2015. s početkom u 18 sati (okupljanje počinje 10 minuta ranije) u prostorijama Foruma Zagreb, u sklopu Green Gold centra (Radnička cesta 50, Zagreb).

PR u predizbornoj kampanji

Mjesec dana prije parlamentarnih izbora u RH g. Macan će vam pokušati, na primjeru sadašnje kampanje za parlamentarne izbore, prikazati što sve znači strateški upravljati izbornim procesom. Koristiti će i neke druge primjere, a sve kako bi ta iskustva mogli primijeniti i u vašem poslovanju jer iskustva stečena u kampanjama g. Macan uspješno prenosi u uprave vodećih tvrtki u regiji.

Može li Alexandar Brown napraviti čudo i naći put do još jednog mandata za Zorana Milanovića? Čuda ne postoje, kao niti magični štapići, ali kao u svemu, i u kampanjama sustavan rad i hrabrost daju rezultate. HDZ je na početku kampanje igrao bunker siguran u prednost – hoće li u međuvremenu promijeniti strategiju? Što će biti s malima i koja je uloga istraživanja javnog mnijenja u kampanjama? Puno pitanja i puno odgovora u pravo vrijeme.

Organizator ovog predavanja je Udruga MBA Croatia, a glavni sponzor Kongresni centar FORUM Zagreb. Članovima udruge ulaz je besplatan, dok je za ostale cijena ulaznica 50,00 kn. Ulaznice je moguće kupiti putem Entrio sustava.

Članice Women in Adria ostvaruju 50% popusta na cijenu ulaznice, a za ostvarenje popusta potrebno se obratiti g. Nikoli Jeliću na e-mail adresu: [email protected].

Foto: MBA Croatia

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

networking doručak o prodaji_

Uz savjete ovih stručnjaka nećete imati probleme u prodaji

Prodaja je ključni element u opstanku svake tvrtke. Ipak, često zadaje muke. Organizacija efikasnog prodajnog procesa malim se poduzetnicima čini kao...