Zašto je baš sad vrijeme da ugovorite godišnje putno osiguranje?

Maldivi, Karibi, New York, London i Paris samo su neka od imena na vašem popisu mjesta kojih želite posjetiti. I kako vam se čini, to bi moglo biti uskoro. Kako biste uživali u takvim mjestima bez razmišljanja o mogućim neugodnostima, iskoristite priliku i ugovorite godišnje putno osiguranje , i to za samo 37 eura.

Osiguranje vrijedi u cijelom svijetu, i to za neograničen broj putovanja u godini, a ono što je najvažnije, to je osiguranje s pokrićem do čak 38 500 eura.

Povezano:

Putno zdravstveno osiguranje

Polica putnog zdravstvenog osiguranja koju smo za vas pripremili vrijedi u cijelom svijetu. U hitnim slučajevima zbog bolesti ili nezgode na raspolaganju Vam je SOS telefon.

Polica nudi pokriće za slučaj hitne medicinske pomoći koja je potrebna zbog bolesti osiguranika ili posljedica nesretnog slučaja, uključujući bolničko liječenje, prijevoz do bolnice ili u mjesto boravka.

Zbog visokih troškova liječenja i lijekova koje može prouzročiti bolest ili nezgoda u inozemstvu osobito vam preporučujemo ugovaranje ovog osiguranja, a možete ga ugovoriti u najbližem uredu Merkur osiguranja ili on-line OVDJE.

putno osiguranje

Pogodnosti

• Popust za grupno osiguranje 
• Popust za djecu koja putuju u pratnji roditelja 50% 
• Već od 0,97 EUR dnevno pružamo Vam pokriće od 7.500 € 
• Putujete li često, u periodu od 11. do 24. veljača možete sklopiti godišnju policu za samo 37€* s pokrićem od 38.500 €

Kratkoročno osiguranje od nezgode i gubitka prtljage

Osiguranje koje možete ugovoriti prije putovanja u inozemstvo i tuzemstvo.

• Osiguranje od nezgode nudi naknadu za slučaj trajne invalidnosti i smrti zbog nezgode za vrijeme putovanja.
• Osiguranje gubitka prtljage je osiguranje koje nudi naknadu štete zbog oštećenja ili uništenja prtljage za vrijeme putovanja.

Akcija traje u razdoblju 11.-24.2.2020.

Ugovorite kod Vašeg zastupnika ili online. Brzo i jednostavno do povoljnije usluge!

Women in Adria i Merkur osiguranje

Za članice Women in Adria posebna pogodnost je popust od 20% na premiju Merkur dopunskog zdravstvenog osiguranja. POGODNOST MOGU KORISTITI I DJECA TE SUPRUŽNICI ČLANICA.

Popust na posebne pogodnosti WIA članice se ne odnosi na akcijsku cijenu putnog osiguranja.

Foto: Adobe Stock

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -