RAZUM(na) ponuda: tri paketa HR usluga s posebnim popustom

Mi smo Razum, butik konzultantska tvrtka koja se bavi temama employer brandinga i organizacijske kulture.

Nudimo moderan, ljudski i partnerski pristup kojim želimo inspirirati klijenta da promijeni svoje poslovne navike koje mu odmažu u razvoju i da primijeni neke nove koje su izvan okvira, a s kojima će imati produktivne i zadovoljne zaposlenike, i nastaviti na svoj mali način – „mijenjati svijet“.

Zamislite koliko biste više postigli kada biste se mogli posvetiti onome što najbolje radite, dok stručnjaci za zaposlenike brinu o tome da imate najbolji tim uz sebe.

Kroz edukacije i višegodišnji rad s klijentima, shvatili smo da se male tvrtke najviše bore s HR temama, jer još nemaju zaposlenog stručnjaka, a motivirati i zadržati zaposlenike je samo po sebi zahtjevno. Uz to još brinuti i dodatnim zapošljavanjima, kulturi, uvođenju u posao…

Tako smo osmislili uslugu koja se prilagođava vašim potrebama i veličini, uzimajući u obzir i vaše planove za budućnost.

S nama dobivate vrhunske stručnjake za mjesečni trošak koji je manji od zapošljavanja HR osobe.

START paket

Start paket idealan je za male tvrtke i one na početku, do 10 zaposlenika, a koje planiraju rast zaposlenika ili imaju fluktuaciju. Pokriva najvažnije usluge koje će vam trebati u godini, i više!

GROWTH paket

Growth paket je idealan za tvrtke koje su već u fazi rasta, od 10-30 zaposlenika i koje planiraju veća zapošljavanja u budućnosti. Kroz ovaj paket dobijete pravu Employer branding uslugu!

OPTIMUM paket

Optimum paket nudi sve usluge koje trebaju jednoj tvrtki do 50 zaposlenika i više, od zapošljavanja, zadržavanja zaposlenika i rada na organizacijskoj kulturi. Kroz ovaj paket spremni ste za buduća zapošljavanja HR tima!

Za članice Women in Adria omogućili smo 15% popusta na suradnju, na sve pakete!

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

orka grupa

Povezali se Fisherija, the meat, Wine&Friends i Mesoprerada

Dobro poznata društva Bosnić, Fisherija, Slavonica i LU-MA Ekskluziv povezali su se u ORKA Grupu kako bi zajednički osnažili tržišnu poziciju...
- Advertisment -