‘Osjećam to u kostima’: Posljednja kampanja Marka Babića kojom nastavlja podizati svijest o sarkomu

Nakon nešto više od godinu dana rada, kampanja koju je Marko Babić – arhitekt, autor bestselera i marketinški stručnjak – najavljivao, napokon je objavljena. Kampanja koja nosi naziv Osjećam to u kostima, želi nastaviti Markov cilj – objasniti što je sarkom, podići svijest o sarkomu i pomoći svim budućim oboljelima da pronađu hrabrost i snagu za borbu. Zamišljena je kao mjesto gdje svatko može pronaći sve bitne informacije o ovoj rijetkoj bolesti. Uz sve važne informacije, na platformi se nalaze i savjeti stručnjaka iz područja nutricionizma, psihologije i lifestyle tematike kao i priče Sarko boraca i njihovih bližnjih, ispričane njihovim riječima.

sarkom

Nije sarkom nego Sarko borac!

“Kad smo u svibnju Marko i ja sjedili na našem balkonu i pričali, rekla sam mu: ‘želim vidjeti sve što još možeš biti, sve što još možeš svijetu dati’. Rekao mi je: ‘I ja imam osjećaj da još puno toga moram napraviti na ovom svijetu, treba mi samo vrijeme‘. Marac nije uspio završiti sve što je planirao, ali zato mi nastavljamo”, podijelila je na Instagramu Markova partnerica Tina Biloglav.

Markova velika želja bila je podići svijest o sarkomima, rijetkoj i agresivnoj bolesti kod koje je problem što se mnogo vremena izgubi prije no što se dijagnosticira.

Sve je započelo nakon što je Marko objavio kako bi volio pokrenuti kampanju s nekim iz industrije. Iz Degordiana, kažu, javili su se bez puno razmišljanja i znali su da bi im bila neizmjerna čast raditi na ovom projektu. Već isti dan dobili su potvrdan odgovor. Tada su, zajedno s IT agencijom Zero Molecule krenuli u razradu cijele kampanje – Degordian strateškog i kreativnog, a Zero Molecule web rješenja.


Pročitajte više: Marko Babić – poruke koje ćemo pamtiti


Kako pomoći?

Za vrijeme njihova rada, cijeli proces je bio popraćen Markovim savjetima, njegovim pogledom i razmišljanjima o cijeloj situaciji te je bio i zauvijek će ostati izvor inspiracije. Nakon Markovog nedavnog preranog odlaska, kampanju su nastavili s njegovom partnericom Tinom.

“Uz Zero Molecule, koji su bili zaduženi za realizaciju weba, na ovom projektu imali smo priliku raditi s brojnim javnim i privatnim osobama koje su doprinijele kampanji i kojim se ovim putem od srca zahvaljujemo”, ističu iz Degordiana.

Cijelu priču možete podržati tako da zapratite Instagram profil  kao i dijeljenjem na društvenim mrežama kako bi vijest o kampanji došla do što većeg broja onih ljudi koji za nju trebaju znati. Iz Degordiana poručuju samo jedno – Marko, dječače, ovo je za tebe!

Foto: PR / Instagram

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -