Seminar Mape Znanja: DISC – upitnik procjene stila ponašanja

Mapa znanja organizira seminar na temu DISC – upitnik procjene stila ponašanja  koji će se održati u Zagrebu 1.9.2016. u hotelu Sheraton. Predavač je Ivona Zgrabljić iz tvrtke Edukator kreator.

Seminar DISC – upitnik procjene stila ponašanja

Seminar je namijenjen svim profesionalcima koji žele naučiti kako kvalitetnije upravljati sobom svojim ponašanjem, emocijama, te kako graditi kvalitetnije odnose s drugima. Posebice preporučujemo menadžerima, voditeljima timova, djelatnicima koji žele poboljšati svoju učinkovitost u timskom radu, te poduzetnicima.

Temelj osobnog i profesionalnog uspjeha leži u razumijevanju sebe i drugih, te u svjesnosti utjecaja koje naše ponašanje ima na druge. Ovaj trening doprinosi upravo tome.

Persologov model DISC® međunarodno je priznat alat za definiranje tipova osobnosti ljudi. Iskustva dokazuju da je razumijevanje karaktera ljudi koje vodimo iznimno bitno za osobnu i profesionalnu uspješnost te učinkovitost rukovođenja.

Persologov model DISC® znanstveno je poduprt, redovito nadograđivan i validiran, zbog čega je vrlo pouzdan. Model je zasnovan na više od 40 godina istraživanja prof. dr. Johna Geiera i njegovih suradnika, a temelje mu je, teorijom ljudskog ponašanja, 1928. postavio dr. William M. Marston (1893. – 1947.), psiholog sa sveučilišta Kolumbija (poznatiji kao otac detektora laži). Utvrdio je da postoje četiri glavna ponašanja koja su do određene mjere prisutna kod svih ljudi, a odražavaju se i u rukovođenju.

Više informacija o seminaru na web stranici Mape znanja.

Foto: 123rf

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više