Najveći hrvatski brend ženske fitness odjeće novom kolekcijom podiže svijest o body image-u

Trend osvješćivanja važnosti pozitivnog stava prema vlastitom body image-u sve je češća tema u medijima i među poznatim osobama. Ljubav prema vlastitom tijelu temelj je za zdrav odnos sa samim sobom. Upravo tom mišlju vođen je team najvećeg hrvatskog brenda aktivne odjeće – Zoe Leggings.

Zoe ove jeseni izlazi s novom kolekcijom Muse koju posvećuje svim ljubiteljicama brenda, a više o kolekciji možete saznati kroz riječi žena koje stoje iza ovog brenda – Andree, Hilde i Vedrane.  

Zoe Leggins kreira za svoje muze

„Osluškivanje kritika te propitkivanje kroja i usavršavanje svakog šava, dovelo nas je do Muse kolekcije. A tko nas čini boljima ako ne one koje nose našu odjeću te nam pišu svoje kritike i pohvale. Upravo zato smo ovu kolekciju nazvali Muse – jer je inspirirana ženama koje je nose, a one su naše muze jer mi dizajniramo za njih. – istaknula je Vedrana Nakić, voditeljica proizvodnje u Zoe teamu.

„Na primjer, kada smo na društvenim mrežama prije nekoliko godina vidjeli opasku Margarita Tomić   poznate u svijetu Instagrama kao Internet mater o pojavljivanju neželjenog camel toe efekta na tajicama, krenuli smo u dublje istraživanje i unaprijedili upravo taj dio. I to je tek jedan od primjera.„ – nastavila je mlada dizajnerica Andrea Kurtić.


Pročitajte više: Kako vam glazba može pomoći protiv različitih tegoba i zdravstvenih stanja?


Kolekcija inspirirana pravim ženama

Brend Zoe od samih početaka slavi žensku prirodnu ljepotu, brigu prema vlastitom tijelu i umu te teži apsolutnom women empowermentu.

„Značenje riječi muza povezano je s izvorom inspiracije umjetničkih djela. Za vrijeme kreiranja naše kolekcije, razmišljali smo o ženama za koje ju krojimo. O njihovim oblinama, figuri tijela, nijansama kože kao i njihovim snagama, ali i sumnjama i nesigurnostima. Svaka od navedenih značajki važna je u kreiranju jer nas inspirira da iskrojimo nešto novo i drugačije, nešto u čemu će se svaka od tih žena osjećati dobro.“ – govori Hilda Trevižan koja je u Zoe zadužena za konstrukciju krojeva i razvoj kolekcija.

„Svaka žena ima određen pogled na svoje tijelo, a njega oblikuju misli i osjećaji koje ona gaji prema vlastitom tijelu. Jako je važno da te misli i osjećaji budu pozitivni i nježni. Upravo zato, Zoe želi osvijestiti svaku ženu kako su bore i strije valovi mora na našoj koži, suveniri naše prošlosti koje trebamo ponosno nositi. Često zaboravljamo kako se upravo u nesavršenosti nalazi savršenstvo.„ – nadodaje Andrea.


Pročitajte više: Vlasnica fitness studija Lejla Dizdarević Brković kaže da bi vam prioritet


Ekskluzivni presale od 7.-25. listopada u Polleo Sportu

Zoe koji svoj asortiman prodaje na prodajnim mjestima najvećeg fitness retailera Polleo Sporta te na dvanaest tržišta Zalanda. Kao i svake godine, premijera nove kolekcije je ekskluzivni presale koji se odvija u Polleo Sport dućanima te na webshopu. Ove jeseni presale traje od 7. do 25. listopada kada su na snazi promotivne cijene nove kolekcije. Najljepše jesenske fitness komade u tom periodu možete uhvatiti na popustima do 50%.

Kolekcija donosi dvije nove boje – maslinasto zelenu i kestenjasto smeđu i to u njihovim mat i sjajnim nijansama.

„Ovom kolekcijom predstavljamo i sasvim novu kombinaciju materijala vrhunske kvalitete koji zajedno na modelima čine jedinstven kontrast u dizajnu. Upravo taj zaokret čini Muse kolekciju drugačijom od prethodnih. U njoj se mogu pronaći statement modeli za koje se nadamo da će postati dio važnih trenutaka svake žene  – bili oni poslovni, sportski ili oni u kojima se osjeća potpuno slobodno. Gdje god da ih nosi želimo da je svjesna kako si ih je ona inspirirala.“ – zaključila je Andrea.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -