Tara Fashion u svojoj novoj ljetnoj kolekciji ostavlja slobodu ženama da same kreiraju svoj stil

Tara Fashion kolekcija za proljeće/ljeto 2017 se bazira na prirodnim i prozračnim materijalima, pamuka, viskoze i lana, koje je moguće nositi cijelog dana.

Wear your story

Klasičnoj paleti boja crne, bijele i crvene, dodane su denver plava, narančasta, dim i vanilija koje se savršeno isprepliću s toplim proljetnim/ljetnim danima.

ljetna kolekcija Tara fashiona

Sa sloganom “Wear your story”, statement TARA fashion modne marke je da ostavlja slobodu ženama da same kreiraju svoj stil te TARA Fashion kreacije nose na svoj način i u skladu sa svojim životnim stilom, te uživaju u njihovim transformacijama ovisno o dobu dana i prigodi.

ljetna kolekcija Tara fashiona

Modeli TARA fashion branda specifični su jer se uklapaju u stil kako mladih djevojaka tako i zrelih dama, a uz to njeguje se i slow fashion pristup modi, brinući na taj način o ekološkoj održivosti i stvarajući pritom modele koji su nosivi i više sezona.

Taj flow prate i sve nove kolekcije koje se mogu nadograđivati na prethodne, dajući tako kupcima ovog brenda i dodatnu vrijednost ulaganja u svoj stil i garderobu, nasuprot potrošnim trendovskim i jednosezonskim modnim filozofijama.

Sve WiA članice imaju popust od 30%, a svoj dolazak u Showroom najaviti e-mailom ili telefonom.

Foto: Tara Fashion

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više