Kako je poduzetnica Zori Jakolin nakon mjesec dana nuMe transformacije prošla test samopouzdanja

Wow, ne mogu vjerovati da je već prošlo 30 dana od prvog dana moje nuMe transformacije! Toliko sam sretna i zadovoljna, osjećam kako sam točno tu gdje trebam biti i da sam nadomak najboljoj verziji sebe.

NuMe transformacija poduzetnice Zori Jakolin

Ovog tjedna sam htjela podijeliti s vama jednu temu kojoj mi žene posvećujemo dosta pažnje, a to je osjećaj samopouzdanja. Kao osoba koju su tijekom godina kile “nosile”, susrela sam se  s problemima u obliku što obući, kako sakriti svoje nedostatke, hoće li me klijenti drugačije percipirati?

Htjeli mi to ili ne, nezadovoljstvo samim sobom se itekako vidi i osjeti. Koliko puta sam se našla u situacijama gdje sam nesvjesno sakrivala svoje “nedostatke” – nosila sve u tamnoj boji (pogotovo hlače jer znamo svi moć crne boje i koliko nas vizualno zna stanjiti),  izbjegavanje uzoraka, stavljanje torbe u krilo kako mi se ne bi vidio višak kilograma u struku…

Kroz ovih mjesec dana sam okrenula svoj fokus na S.M.A.R.T cilj i prestala dozvoljavati da kile nose mene. Sada sam ja preuzela kontrolu nad svojim životom i ne dozvoljavam više kilama da me sputavaju. Rekla sam čvrsto i odlučno NE svemu i svakomu tko me pokušao sputati. nuMe prehrana i NBG Plan su postali dio mog lifestylea pomoću kojeg sam toliko dobro izgradila novu sebe.

Osjećaj inferiornosti je nestao jer sam kroz razgovore s Tamarom  i svakodnevne NBG zadatke dobila sasvim novi uvid u svoju vrijednost. U prvih mjesec dana sam, uz novu figuru, dobila i jedan prekrasan bonus – samopouzdanje. Otkrila sam da se trebam ponositi svime što sam stekla sa svoje dvije ruke i sada znam primiti kompliment.

Naučila sam biti ponosna na sebe i svoja postignuća. Naučila sam biti zahvalna na svakom lijepom ili manje lijepom događaju. Zahvalna sam Tamari što me svojom čvrstom rukom i nježnom naravi vodi sigurno na putu moje transformacije.

Prošla sam i prvi test, kojeg sam se jako bojala. Bila sam sudionica na Business caffeu u Zagrebu. Zaista mi je to bio osobni izazov jer sam morala biti govornik na njemu. Obukla sam prekrasnu crnu haljinu s većim cvjetnim uzorkom, u koju nisam mogla prije stati, i cipele na visoku petu. Osjećala sam se kao milijun dolara! Kako smo kasnili u Zagreb zbog zastoja na granici, morala sam proći kroz cijelu dvoranu i izaći pred publiku.

To je bio moj najveći test. Duboko sam udahnula i krenula, a samopouzdanje je sjalo iz mene. Nabacila sam najveći osmijeh, održala govor pred publikom i to na engleskom jeziku. Mogla sam sve što sam zamislila! U svakom trenutku sam bila fokusirana na prezentaciju svog brenda i onoga što sam postigla. Pozitivni komentari su dolazili sa svih strana. Na kraju sam se osjećala ponosno i ispunjeno!

NuMe transformacija

Gubitkom 7,5 kilograma te ukupno 19 cm u opsegima na nuMe programu sam značajno preoblikovala svoje tijelo, dobila na mišićnoj masi, promijenila svoje prehrambene navike te čak poboljšala svoje držanje i počela ljepše hodati. Prije sam se opterećivala izgledom stražnjice, stalno sam se fokusirala da hodam ljepše, a sad to sve tako prirodno dolazi. Shvatila sam kako se fokusiranjem na fizičko propuštam fokusirati na ono što je bitno, a to je ono što mogu dati drugima.

Tamara i ovaj tjedan dragim čitateljicama Women in Adria portala daruje drugi video kojim ćete oblikovati stražnjicu i noge te spremne dočekati ljeto! Vježbajmo zajedno i idemo hrabro naprijed!

nuMe – NBG Workout Plan – W01S02 – Legs, Gluts & Cardio from Tamara Sisic Kramer on Vimeo.

Pusa od Zori :*

Posebno za članice WIA, Tamara je odobrila ekskluzivan popust od 15% na cijelu kupnju korištenjem koda WIA15. Potražite novu sebe na www.nu-Me.eu unesite kod i krenite na vlastiti put transformacije! nuMe proizvodi su vam također dostupni i u dm prodavaonicam diljem Hrvatske. Za sva pitanja i savjetovanje pišite na mailto:[email protected] ili call centar +386 30 709 409

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

korčula konferencija

Dosljednost, vjerodostojnost i autentičnost glavne su uzdanice poduzetnica u turizmu

Poduzetnici svakodnevno iznova promišljaju o tome kako unaprijediti svoje poslovanje, kako mogu postati još bolji, još inovativniji, kako mogu poboljšati zadovoljstvo...