Uprava HT-a dobila još jednu ženu

Nadzorni odbor Hrvatskog Telekoma imenovao je Natašu Rapaić članicom Uprave HT-a i glavnom operativnom direktoricom za privatne korisnike na razdoblje od tri godine, s početkom od 1. veljače 2013.

Nataša je obnašala dužnost operativne direktorice Sektora za marketing za privatne korisnike, a na mjesto Članice Uprave dolazi umjesto Johana Buséa koji je dao ostavku još 1. kolovoza 2012. Privremeno je odgovornost glavnog operativnog direktora za privatne korisnike preuzeo Ivica Mudrinić, predsjednik Uprave i glavni direktor. Mudrinić koji je izrazio svoje veliko zadovoljstvo novim imenovanjem i istaknuo izvrsne rezultate Nataše Rapaić unutar Grupe, ali i u cijelom telekomunikacijskom području.

Poduzetnička utrka u nogama

Nakon niza godina rada u inozemnim tvrtkama u području ekonomije i marketinga, ali i u poduzetništvu, Nataša Rapaić priključila se HT-u 2003. godine. Dvije godine kasnije imenovana je članicom Izvršnog odbora T-Coma i glavnom direktoricom za marketing, a 2010. i operativnom direktoricom Sektora za marketing za privatne korisnike. Obnašajući tu funkciju, Nataša je uvelike doprinijela zadržavanju vodećeg položaja HT-a na tržištu i to u segmentima koji su bili najviše izloženi konkurentnosti.

Sve više žena u telekomunikacijama

Upravi HT-a ovo nije prvo žensko pojačanje pa je tako od 2006. godine, Irena Jolić Šimović na funkciji članice Uprave i glavne operativne direktorice za poslovne korisnike i ljudske resurse. Time se vodeći telekom još jednom istaknuo na tržištu, ali i dokazao da telekomunikacijski sektor vrlo dobro kotira sa ženama u vrhu.

 

Danijela Živković je magistrirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti i svoje iskustvo i vještine brusi u korporativnom svijetu. Za nju je kvalitetna komunikacija ključ uspjeha te je mišljenja kako se nedostatak određenog iskustva ili znanja, uvijek može nadomjestiti umijećem komuniciranja. Njezin stav je kako je najbolje plaćen posao onaj koji voliš raditi, a ne koji moraš te kako bismo svi trebali stremiti ka tome.

Prethodni članakNe zaboravite disati
Sljedeći članakŠto radni stol govori o vama?

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...