Predstavljamo panelistice Women in Sales događanja u Zagrebu

uspješne žene u prodaji

Dok je važnost žena u tehnologiji danas već općepoznata, o ženama u prodaji se još uvijek ne priča.

Prodaja je tradicionalno muško područje, prema LinkedIn istraživanju žene čine 39% zaposlenih na ovom području. Naravno, što se više penjemo po hijerarhijskoj ljestvici, manje je žena. Na vodećim pozicijama ih ima oko 20%.

Zato ćemo na prvom događaju za žene u prodaji pričati o izazovima s kojima se susreću žene u prodaji i kako ih prevladati, kao i o razlozima zbog kojih bi kompanije trebale pratiti udio žena u prodaji i povećavati ga.

Također, razgovarat ćemo sa ženama koje su ostvarile uspješnu karijeru u prodaji i njihovom iskustvu te o tome zašto bi svaka žena koja želi uspješnu karijeru trebala barem neko vrijeme raditi u prodaji.

Women in Sales događaj namijenjen je ženama koje rade u prodaji, ženama iz ostalih funkcija, HR managerima i ostalima zaposlenima u ljudskim resursima, ali i managerima iz prodaje koji žele unaprijediti svoj prodajni tim i ostvariti bolje rezultate.

Sudionice našeg okruglog stola

Na događaju će sudjelovati 5 potvrđenih panelistica. One su:

Ana Laura Rednak, direktorica prodaje za međunarodna tržišta, Atlantic grupa

Ana Laura Rednak posljednjih 5 mjeseci radi u Atlantic grupi kao direktorica prodaje za međunarodna tržišta. Uz glavnu odgovornost vodi prodajni tim i prodajnu strategiju, osigurava kontinuirani razvoj ove profesionalne i učinkovite organizacije te gradi transparentne i snažne odnose s globalnim timom.

Sanja Hrvojević Beganović, direktorica Saab Hrvatska i direktorica marketinga i prodaje Centralne i Jugoistočne Europe

Sanja Hrvojević Beganović  zastupnica je i direktorica obrambene tvrtke Saab u Hrvatskoj i direktorica marketinga i prodaje Centralne i Jugoistočne Europe. Po struci je magistra novinarstva i u tvrtku Saab prelazi nakon 15 godina rada u gotovo svim većim elektronskim i pisanim medijima u Hrvatskoj na rukovodećim pozicijama kao i radu na međunarodnim projektima i projektima Europske Unije.

Simona Zavratnik, direktorica Petrokov d.o.o.

Ekonomistica Simona Zavratnik posljednjih sedam godina radi za ODS i direktorica je tog poduzeća u Austriji. Također, direktorica je i suvlasnica Petrokova u Hrvatskoj. Upravlja s 200 zaposlenih i prometom od otprilike 50 milijuna eura. Iako nikad nije radila isključivo u području prodaje, tijekom 25-godišnje korporativne karijere stekla je bogato iskustvo koje će rado podijeliti sa svima prisutnima na panelu.

Sanda Piragić, voditeljica tima u prodaji za područje Afrike, Infobip

Sanda Piragić je u Infobipu od 2011. godine. Radila je na pozicijima Sales Managera i Key Account Managera, a uskoro će se navršiti četiri godine otkako radi na poziciji voditeljice tima u prodaji za područje Afrike.  Infobip je jedina hrvatska IT tvrtka nastala u suverenoj Hrvatskoj s više od tisuću zaposlenih te ujedno jedina hrvatska tvrtka čija se korisnička baza mjeri u milijardama.

Lana Zanne Latos, country manager Hrvatska i Slovenija, head of sales pharmacy channel Central Europe, P&G

U srpnju 2018. godine navršit će se 13 godina otkako je došla u Procter&Gamble.  Lanina karijera započela je u Zagrebu od pozicije prodajnog predstavnika za Zagrebačku županiju. Nakon toga uslijedile su različite pozicije vođenja ključnih kupaca i vođenja kategorija, što u Hrvatskoj, što u inozemstvu. Čelno mjesto generalnog direktora za Hrvatsku i člana Uprave preuzela je krajem 2013. godine i nakon kratke stanke i određenog vremena provedenog u inozemstvu, na poziciju člana Uprave i generalne direktorice P&G za Hrvatsku i Sloveniju vratila  se 1. srpnja 2017. godine.

Keynote govor na temu  Emocionalna inteligencija kao ženski alat u prodaji održat će Ivana Nobilo. Ivana ima desetogodišnje iskustvo u području odnosa s javnošću, s naglaskom na interno i krizno komuniciranje. Uže područje interesa joj je prosvijećeni marketing, marketing okrenut ženi kao potrošaču i inovacijama utemeljenim i inspiriranim na najnovijim istraživanjima te upravljanje markama.

Foto: privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

dijete plače u avionu

Pa što ako dijete plače u avionu?

Majka i njezina četiri mjeseca stara beba letjele su avionom deset sati – od Seula u Južnoj Koreji prema San Franciscu...
- Advertisment -