Danas je velika akcija i veliki krik poduzetnika koji će zatresti Hrvatsku!

Velika akcija poduzetnika koju organizira udruga Glas poduzetnika održat će se danas na Trgu bana Josipa Jelačića u 10 sati. Riječ prepuštamo poduzetnicima, obrtnicima, samozaposlenima, zaposlenicima i građanima, jer nam je važno da se njihov glas čuje. Vlada Republike Hrvatske i Nacionalni stožer civilne zaštite već su ih nebrojeno mnogo puta izigrali i ostavili na cjedilu. Sada je vrijeme da građani kažu što misle o lošem i nekompetentnom vođenju krize te da poruče da je dosta!


Pročitajte više: Velika akcija poduzetnika održat će se u srijedu na Trgu bana Josipa Jelačića!


Velika akcija uz pridržavanje epidemioloških mjera

Više detalja o akciji poduzetnika, možete saznati na konferenciji za medije koja će se održati točno u 10 sati kod Johann Francka.

Iz UGP-a ponavljaju da izuzetno je važno da se svi koji dolaze na trg pridržavaju svih propisanih epidemioloških mjera. Formirat će jedan red s propisanim razmakom između ljudi te će jedna po jedna osoba moći reći svoju poruku. Također, svi oni koji žele sudjelovati u akciji moraju nositi masku i poštovati propisanu distancu. Mole i sve one koji će govoriti putem streama da poštuju kulturu dijaloga i lijepog ponašanja. Neće se dopustiti psovanje i vrijeđanje. Žele poslati jasnu i izravnu poruku tisuća nezadovoljnih glasova i žele to učiniti na dostojanstven način.

Stream akcije s glavnog zagrebačkog trga prenosit će 24 sata, RTL, Telegram, Index.hr te Dnevno.hr.

Kao što su već istaknuli, brinu se za zdravlje svih naših sugrađana i poštuju odluke Vlade Republike Hrvatske, čak i kad one diskriminiraju mnoštvo poduzetnika te njihove zaposlenika. Međutim, voda je svima došla do grla i poduzetnici trebaju da im Vlada RH vrati jedan mali dio od milijardi koje su kroz godine uplatili u hrvatski proračun.


Pročitajte više: Neće biti popuštanja mjera, poduzetnici ogorčeni!


Dosta je izgovora i lažnih obećanja. Traže se hitne i adekvatne ekonomske mjere koje će osigurati spas gospodarstva.

Pridružite im se na Trgu bana Jelačića i pomozite da se glas svih čuje! Zaželimo zajedno Hrvatsku iz koje nitko ne želi otići!

#dosta je #zaštohrvatska

Foto: UGP

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -