Kako ovaj mjesec možete pogurati svoju karijeru?

Želite pogurati svoju karijeru, ali ne znate odakle početi? Odgovor su vrijednosti i mentoriranje. Naime, vrijednosti i karijera idu ruku pod ruku, a jedino osvještavanjem naših osobnih i poslovnih vrijednosti i rada u skladu s njima možemo zaista biti uspješni. Kad shvatimo koje su naše vrijednosti, možemo svoj fokus staviti na pronalaženje mentora s vrijednostima kao što su naše.


Pročitajte više: Stvaranje vlastitog sustava vrijednosti je prvi korak u kreiranju kvalitetne marketinške strategije!


Vrijednosti i mentoriranje

Nakon velikog interesa i uspjeha radionica o vrijednostima za poduzetnice, odlučile smo isto to omogućiti i našim korporativnim članicama jer su vrijednosti itekako bitne i za uspjeh i zadovoljstvo u korporativnom svijetu.

Zašto su vrijednosti važne za razvoj karijere?

Radionicu na temu vrijednost držat će Tihana Cuzek, magistra psihologije i konzultantica u Ramiru, certificirani NLP Master Practitioner i NLP Coach te edukant kognitivno-bihevioralne psihoterapije. Tihana je kao dio Ramiro tim sudjelovala u brojnim projektima organizacijskog razvoja, a najviše je posvećena razvoju menadžera, kao ključnih osoba u osiguravanju dugoročnog uspjeha i dobrobiti nekog poduzeća.

Upravo menadžerice, koje trebaju upravljati ljudima za dobrobit poduzeća, moraju osvijestiti svoje vrijednosti prije svega. Možda smo ih manje ili više svjesne, ali vrijednosti neupitno imaju ogroman utjecaj na naš život. Naše vrijednosti definiraju nas, način na koji donosimo odluke, privatno i poslovno, ali kako živimo i radimo s drugima. Služe nam kao smjernice pri donošenju odluka te se mogu razlikovati od osobe do osobe.

Tihana Cuzek

Zašto je važno osvijestiti svoje vrijednosti? Naime, kad radimo u skladu sa svojim vrijednostima, bili mi toga svjesni ili ne, osjećamo se zadovoljno i uspješno. Nezadovoljstvo proizlazi iz neusklađenosti naših vrijednosti i onoga kako se ponašamo. Ta neusklađenost postaje izvor frustracije i osjećaja neuspjeha – i znak da je vrijeme za promjenu.

Prvi korak da spriječimo nezadovoljstvo i frustracije je osvještavanje naših osobnih vrijednosti. Jednom kad ih osvijestimo i počnemo se ponašati u skladu s njima, osjećamo se znatno zadovoljnije i uspješnije.

Zato odvojite vrijeme za sebe i pridružite nam se na radionici „Vrijednosti kao put do uspjeha“ i napraviti prvi važan korak za razvoj svoje karijere.

Mentoring predsjednice uprave u farmaceutskoj kompaniji

Vrijednosti i mentoriranje su temelj uspjeh, a nakon što ste osvijestili svoje vrijednosti, sljedeće što trebate napraviti je pronaći mentora. Ovog puta online mentoring pružit će predsjednica uprave u Fidelti, Adrijana Vinter.


Pročitajte više: Adrijana Vinter: “Kako biste uspjeli u poslu, trebate i privatno biti zadovoljni”


Career online mentoring s Adrijanom Vinter jedinstveni je online event namijenjen Women in Adria članicama koje će u intimnom okruženju moći čuti iskustva i mišljenja žene koja je stvorila uspješnu karijeru u farmaceutskom sektoru.

Adrijana Vinter

Ne propustite pitati sve što vas zanima o karijeri, a što niste imali koga pitati.

Foto: Privatna arhiva, Unsplash/[email protected]

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

žensko vodstvo u državnim institucijama

Kako žene vode u državnim institucijama? Doznajte od njih samih

U državnim institucijama žene nisu često na visokim pozicijama, ali kad jesu, ističu se svojim specifičnim voditeljskim vještinama. U čemu se...
- Advertisment -