Ove trenerice znaju kako da online treninzi budu i efikasni i profitabilni

Sport je još jedna u nizu industrija u kojima svjedočimo dominaciji muškaraca. S jedne strane, bilo da je riječ o utakmicama, utrkama, mečevima… Svi redom medijski su popraćeniji ako se u njima natječu muškarci nego žene. S druge strane, i u poslovnom smislu, kad je riječ o vodećim strukturama, žena gotovo da i nema. Stoga uz pomoć Fitnes učilišta i Sparta Gyma organiziramo drugu Konferenciju za žene u sportu. Vidimo se 11. lipnja u zagrebačkom SPARTA GYM & SPA – Rotor.

Poduzetnice u sportu moraju biti “kartica za sve”. Osim trenerica, one su i psihologice svojim klijentima, stručnjakinje za društvene mreže kako bi uopće došle do klijenata, a ako žele kontinuirani rast i održivost, moraju se okrenuti i online poslovanju. O svemu tome razgovarat ćemo i na panel-raspravi. Inspirativne predavačice već smo predstavili, a danas vam predstavljamo sudionice na panelu. Pridružite nam se i umrežite se sa ženama koje imaju iste izazove i uspjehe. Razmijenite iskustva i naučite nešto novo. Prijave su otvorene.

Može li se danas bez online treninga?

Glavna tema naše panel-rasprave su online treninzi. Na panelu će sudjelovati Ilijana Bodlović, Marina Hatlak i Suzana Štimac.

Ilijana Bodlović, poznatija kao Anny, simbol je transformacije i snage. Ratne strahote, financijska nesigurnost i napori majčinstva doveli su ju do velikog broja kilograma i osjećaja očaja. Prekretnica je bio trenutak pred ogledalom kada je rekla: “Dosta”! Tako je započela njezina osobna revolucija: izgubila je gotovo 20 kilograma i, nadahnuta promjenom koju je postigla, upisala tečaj fitnessa. Fitness je s vremenom postao njezina profesija, a njezin Fitness Anny postao je više od fitness centra – zajednica od 15.000 klijentica i 80 zaposlenika.

žene u sportu 2024 panel

Sljedeća panelistica je Marina Hatlak koja je obrazovni put gradila pri Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te je stekla titulu bacc. cin. Paralelno uz studiranje, započeo je njezin individualni i grupni rad s klijentima. Od 2023. predavačica je na Fitnes učilištu, a iste je godine otvorila i vlastiti obrt za poduku – Hatlak Coaching. Svoje poslovanje širi upravo na online sferu.

žene u sportu 2024 panel

Pročitajte više: Žene u sportu, znate li na čemu zarađujete?


Vrijeme za sebe – ključ za uspjeh u svim životnim poljima

U panel-raspravi sudjelovat će i Suzana Štimac, poznata i kao Suzana Moj Trener. Jedna je od najpopularnijih zagrebačkih trenerica s više od 27 godina iskustva u vođenju grupnih i individualnih treninga. Već duže vrijeme uspješno plovi i influencerskim vodama, a osmislila je i nekoliko online fitness programa koji dovode do vrhunskih rezultata u samo mjesec dana. Unatoč užurbanom rasporedu i brojnim obavezama, Suzana naglašava važnost uzimanja kvalitetnog vremena za sebe kako bi žena bila uspješna na svim životnim poljima.

žene u sportu 2024 panel

Women in Adria kao najveća ženska poslovna mreža pomaže poduzetnicama u tome da posluju efikasnije i profitabilnije. Sve kako bi njihov posao bio dugoročno održiv i kako bi one bile zadovoljnije i sretnije. Isti cilj ima i ova konferencija. Više informacija o događaju i obrazac za prijavu pronađite na poveznici.

Sponzori i partneri konferencije su SPARTA GYM & SPA ROTOR, Fitnes učilište, Farmacia Sportsko savjetovalište, Chilly, Nutribullet, Borotalco i Jana.

Foto: Canva / Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP prijedlozi vladi

7 prijedloga Vladi RH za prvih 100 dana novog mandata

Udruga Glas Poduzetnika (UGP) službeno je zatražila sastanak s Ministrom financija i Ministrom gospodarstva i održivog razvoja kako bi predložili nekoliko...
- Advertisment -