20% popusta na usmene i pismene prijevode (engleski i talijanski jezik)

Želite doprijeti do novog tržišta, do svojih kolega diljem svijeta, ili želite objaviti članak na stranom jeziku? Želite održati sastanak na daljinu s klijentima i partnerima u inozemstvu? Obratite nam se s povjerenjem!
Croatian Interpreters su visokokvalificirane i iskusne konferencijske prevoditeljice i sudski tumači za za engleski, talijanski i srpski jezik.

Mnoge organizacije već su izabrale naše usluge. Od farmaceutske industrije do lokalnih akcijskih grupa, od policijskih službi do kuhara s Michelinovim zvjezdicama. Nudimo i ovjerene prijevode za hrvatski, engleski, talijanski i srpski jezik. Prenesite svoje poslovne ideje publici na engleskom i talijanskom jeziku uz pomoć stručnih konferencijskih prevoditeljica.

Ne brinite, mi smo ovdje kako bismo vam pomogle utvrditi što najbolje odgovara vašem događaju, mjestu održavanja ili temi. Ostvarite svoje ciljeve i prenesite poruku, a jezik neka nikada ne predstavlja prepreku između vas i vaše publike. Vaši su prijevodi u rukama iskusnih prevoditeljica.

Svim WiA članicama nudimo 20% popusta na usmene i pismene prijevode (engleski i talijanski jezik)

Kontakt:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime