3 prijedloga Revive Beauty salona za zimsku njegu

Iako još službeno nije počela, zima nam već polako dolazi. I svi znamo koliko je važno pružiti njegu našem tijelu, naročito tijekom zimskih mjeseci. Zato je tu Iva Nenadić i njezin Revive Beauty salon koji će vam tijekom zimskih mjeseci (ali i ostalih mjeseci u godini) pružiti vrhunsku njegu.

Zimska njega u salonu Revive Beauty

Zato smo za vas odabrali tri usluge salona Revive Beauty za zimsku njegu.

1. Lycon depilacija

Vosak omiljen među najpoznatijim Hollywoodskim zvijezdama od sada je dostupan i u salonu Revive Beauty. Naime, Revive Beauty je ekskluzivni uvoznik Lycon voska za bezbolnu depilaciju za područje Republike Hrvatske.

Depilacija Lycon voskom koristi se za manje osjetljive zone, poput pazuha, bikini zone i lica. Vosak se zagrijava na temperaturi ugodnoj koži, potrebno je nekoliko sekundi da se stvrdne te se tako stvrdnut povlači brzim pokretima. Jednostavno i lako.

Lycon vosak uklanja dlačice i do 1 mm, a tijekom tretmana koriste se posebna Lycon ulja, čistači i emulzije za smirivanje kože.

Zahvaljujući metodi “ulje na kožu prije voska” vosak se ne lijepi za kožu, nego zahvaća samo dlačicu s korijenom pa je time depilacija i do 70% manje bolna. Nakon depilacije koža ostaje mekana, glatka, bez iritacija i jakog crvenila.

Revive_Beauty_depilacija

2. Tretmani lica

Lice nam je najosjetljivije upravo zimi i u tom razdoblju potrebna mu je najveća njega. U Revive Beauty salonu brigu za svoje lice prepustite profesionalcima. Za tretmane lica koriste se vrhunski preparati bez štetnih sastojaka koje inače možemo pronaći u mnogim preparatima za čišćenje i njegu lica – poput umjetnih boja i mirisa, alkohola i sl.

Osnovni tretmani u salonu Revive Beauty uključuju piling kojim se otklanjaju odumrle stanice s površine kože, zatim parenje lica kako bi koža omekšala i bolje upila preparate koji će se koristiti u tretmanima. Njega lica uključuje i mehaničko istiskivanje i čišćenje eventualnih prištića, popunjenih pora, akni, mitesera. Potom slijedi maska koja se u salonu odabire individualno po tipu i stanju kože te na kraju masaža lica, vrata i dekoltea ako to koža zahtijeva.

Reveve_Beauty_tretmani_lica

3. Manikura

Jedna od prvih stvari koju ljudi primijete na drugima su lijepe i njegovane ruke, naročito kod žena. Revive Beauty u ponudi ima klasičnu manikuru koja podrazumijeva oblikovanje i uređivanje noktiju i kožice, lakiranje noktiju običnim (OPI) lakovima ili trajnim (SHELLAC) lakovima.

Naravno, možete i odabrati SPA MANIKURU koja uključuje piling, masažu i masku za ruke, MINI MANIKURU koja podrazumijeva oblikovanje i lakiranje noktiju, ali i brojne druge usluge.

Revive_Beauty_manikura

Sve usluge i cijene salona Revive Beauty možete pogledati na sljedećem linku: http://www.revivebeauty.hr/usluge-cijene/.

Ali, nemojte zaboraviti – Women in Adria članice imaju 10 posto popusta na sve usluge salona.

Foto: Revive Beauty

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više