U varaždinskom hotelu Turist čeka nas bogati Health & Wellness Day!

Već smo upoznati s tim da su vam dani nerijetko naporni te da često na vlastitoj koži osjetite duge radne sate poduzetnica i menadžerica. Ako uz to imate neprocjenjivu ulogu majke, nakon posla započinje druga i teža smjena. Sve je to moguće izdržati do određene točke, a potom slijede burnout i zdravstveni problemi. Iz tog je razloga nužno što prije posvetiti vrijeme sebi, opustiti se u wellnessu, ali se pobrinuti i o vlastitom zdravlju. Imajući sve navedeno na umu, kreirale smo događaj koji je prilagođen upravo vama! U novom ciklusu Health & Wellness Day događaja stižemo u Varaždin, 5. studenog, odnosno prve subote u studenom! 

Edukativne radionice i predavanja posvećena cjelokupnom zdravlju 

Šesti po redoslijedu Health & Wellness Day održati će se u hotelu koji je postao nezaobilazan dio života u Varaždinu – Hotel Turist****! U sklopu dana posvećenog zdravlju i ljepoti, kojeg želimo da živite kroz cijelu godinu, za vas smo pronašli bijeg od svakodnevne rutine u jesenskim i zimskim mjesecima. 

U hotelu Turist u Varaždinu otkrijte blagodati Spa & Wellness rituala. Poboljšajte svoje zdravlje i kvalitetu života uz hotel Turist – HEDONA Spa & Wellness pakete: WELLNESS CITY BREAK DELUXE, WELLNESS CITY BREAK, WELLNESS CITY BREAK FOR U. 

Edukativna predavanja i radionice koje vas očekuju na događaju posvećena su mineralima i vitaminima u našem tijelu, aromaterapiji i mindfulness-u, zdravlju vaginalne flore, zdravom osmijehu, kolagenu i zdravoj koži koja je povezana s edukativnim predavanjem naše nutricionistice, ali i mjerenje očnog tlaka te predavanju o zdravlju očiju. Očekuju nas posebni štandovi koje ćete imati priliku obilaziti tijekom cijelog događaja. Naravno, i ovog je puta s nama Kozmetika Afrodita koja je pripremila posebne pogodnosti samo za sudionice našeg varaždinskog Health & Wellness Day događaja, kao i prave poslastice u wellness-u Hedona koji ćete moći koristiti samo vi – sudionice ovog posebnog događaja! Potrudile smo se cijeli dan posvetiti samo vama. 


Pročitajte više: Zašto se trebate baviti jogom?


Prilikom ulaska u dvoranu dočekat će vas aromatični mirisi prirode koje nam je pripremio Aromara team, a o temi leži li snaga žene u zdjelici i zašto pričat će nam osnivačica mag.pharm. Mara Doljak, kroz edukativno predavanje. Imat ćete priliku saznati više o osiguranju vašeg zdravlja. Poznati brand Avemed, čiji su proizvodi sigurni i za prirodu prihvatljivi dodaci prehrani, predstaviti će mag.pharm.inv. Martina Sučić kroz svoje edukativno predavanje, a na njihovom posebnom pultu vas očekuju razna iznenađenja, pogodnosti i kvalitetan edukativan sadržaj!  

Škrgutanje zubima, karijes i paradentoza samo su neke od pojava koje mogu biti izazvane stresom, narušiti oralno zdravlje i naš izgled. Više o tome kako spriječiti negativan utjecaj stresa na oralno zdravlje i izgled zubi otkriva Dr.sc. Ivana Rupić, dr.med.dent., specijalistica ortodoncije u poliklinici Apolonija. Posvetit ćemo se i temi lijepe kože i kako prehrambene i životne navike određuju kojom brzinom starimo. Predavanje dipl.ing.preh.teh.univ.spec.nutr. Angeline Paić donosi nam niz najnovijih znanstveno potvrđenih informacija. Prehrambene i životne navike određuju kojom brzinom starimo, kojom brzinom se regeneriramo te kako ćemo iskorištavati hranjive tvari koje unosimo hranom i suplementima. S obzirom na to da Gaia Naturelle proizvode koriste uglavnom žene, na ovaj način imat ćete priliku naučiti sve ono što su uspješne žene ispred Gaia Naturelle naučile do sada.

Tijekom pauze za predah imati ćete priliku kušati lagane zalogaje i healthy snack, dok se umrežavate s ostalim sudionicama i našim partnerima. Tijekom cijelog događaja osvježenje će pružiti Juicy Vitamin voda obogaćena vitaminima i mineralima, koja u trenutku osvježava i daje dodatan boost energije! Važno je da voda koju pijemo te je koristimo u prehrani i higijeni bude čista i zdrava, a o tome će nam više reći team branda AQUAPHOR.


Pročitajte više: Kako njegovati kožu kao u wellnessu – u samo 3 koraka!


Nakon interaktivnih predavanja očekuje vas uvod u oazu Spa & Wellness Cluba Hedona 

U ime našeg zlatnog sponzora svih Health & Wellness Day-a – Kozmetike Afrodita, Voditeljica Afrodita Beauty centara i shopova – Suzana Tomašević, uvest će sve prisutne u SPA oazu, ali i uvesti u rutinu čišćenja kože lica za sve tipove kože. Nastavno na ovu edukativnu radionicu, uvest će vas u spa & wellness oazu koja vas očekuje nakon predavanja. 

Spa & Wellness Club Hedona hotela Turist poziva Vas na opuštanje u jedinstvenom ambijentu najljepše oaze u Varaždinu. U bogatoj ponudi mi bismo izdvojili masaže i tretmane pomlađivanja, hidrataciju tijela, svijet sauna (parna, finska, turska, herbal, infracrvena), relax room, tuševe iznenađenja i slanu sobu. 

Spa & Wellness programi popravljaju raspoloženje i oslobađanje svakog stresa. Godine 2021. hotel Turist doživio je velike promjene u renovaciji i redizajnu i postao nezaobilazan dio života u Varaždinu i šire. Uz podignutu kvalitetu te standard na 4****, hotel preuzima predznak business, odnosno kongresnog hotela jedinstvenog na prostorima Sjeverozapadne Hrvatske. 

Women in Adria članice i sudionice događaja ostvaruju pogodnosti prilikom noćenja u hotelu Turist, a dodatne informacije dobiti ćete nakon prijave putem obrasca, ovdje

Prijave za sudjelovanje na našem šestom Health & Wellness Dayu su otvorene. Prijaviti se možete ovdje. Do ponedjeljka, 31. listopada vrijedi prigodna cijena za vas koji još niste članice Women in Adria mreže! Osim stručnih predavanja, zanimljivih kutaka koji će vam itekako koristiti i bogatog goodie baga očekuju vas dodatna iznenađenja. Vidimo se u Varaždinu prve subote u studenom! 

Tekst je pripremljen u suradnji s hotelom Turist.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

zagreb seo summit

Zagreb SEO Summit 2024.: Najveći SEO događaj godine po prvi put...

Zagreb će 20. i 21. lipnja postati svjetsko središte za sve digitalne profesionalce i zaljubljenike u digitalni marketing, a najviše za...
- Advertisment -