Otkrijte put do zdravih i ukusnih obroka. Družite se s nama na Cooking & Networking Radionici

Blagdani su vrijeme uživanja i druženja te češćeg okupljanja za stolom s dragim ljudima. Vrijeme je to večera i ručkova s dragim nam ljudima, susreta s dugo neviđenim prijateljima i rođacima, vrijeme dobrih druženja i još bolje hrane. Ako nemate dovoljno vještina i ideja za pripremu zdravih obroka ili vam nedostaje inspiracije za nova jela, naša Cooking & Networking radionica pravo je mjesto za vas.

Koje jela pripremiti ovih blagdana? Što pripremiti i kako razveseliti goste i ukućane ukusnim i inovativnim jelima? Nemojte da vam ova pitanja budu izazov već uživajte u kreativnosti. Kuhanje je igra, zabava – baš zato predstavljamo poseban događaj posvećen pripremi ukusnih, zanimljivih i zdravih blagdanskih jela za vaš stol – Cooking & Networking Radionica 2. prosinca 2023.

Brza, jednostavna i zdrava jela

Fokus je na uživanju u hrani i namirnicama visoke nutritivne vrijednosti. Jela koja će se pripremati su brza, jednostavna, kreativna, zdrava i ukusna, a pružit će vam se uvid u male tajne kuhara, nutricionista i poduzetnica.

Na radionici ćete dobiti ideje za nove recepte, tips&tricks kako pronaći vremena za pripremu raznovrsnih i nutritivno bogatih jela, korisne informacije kako i kroz blagdane zadržati željenu težinu, informacije o kvaliteti namirnica te savjete za zdravije prehrambene navike.

Očekuju vas zabava uz kuhanje uz najbolji trio: nutricionistica – poduzetnica – vrhunski kuhar. Ova kulinarskih radionica ostvarena je u suradnji kulinarskim kreativcima i nutricionisticom iz poduzeća Sana delikatese i Nestlé.

Na radionici će sudjelovati Silvija Repić, direktorica Sana Delikatesa čije se namirnice odlikuju vrhunskim okusom i visokim nutritivnim vrijednostima. Svoju su priču započeli s hummusom, a danas broje više od 250 proizvoda koji su dostupni na više od 1500 lokacija u Hrvatskoj, Austriji i Sloveniji.


Pročitajte više: Sana delikatese proslavila rođendan – 10 godina uživanja u hrani koja daje dobar osjećaj


Jela nosite sa sobom

Sudjelovat će i Dario Bonda, vrhunski kuhar koji radi upravo u Sana Delikatesama. Iako još mlad, prošao je već ozbiljne angažmane i radio u najboljim hrvatskim restoranima.

Na radionici ćete imati priliku susresti i Koraljku Novina Brkić, regionalnu nutricionisticu u Nestlé Adriatic. Već 25 godina radi u Nestléu u odjelu dječje hrane na različitim pozicijama za tržišta regije. Uz reformulacije proizvoda i edukacije, te suradnju s ključnim dionicima iz područja prehrane, hrane i nutricionizma, vodi projekte Nestlé for Healthier kids u suradnji s glavnim partnerima, s glavnim ciljem uključivanja što većeg broja škola i djece.

Cooking & Networking Radionica će se održati u Enzita Kitchen (Avenija Dubrovnik 15, Paviljon 12 -Zagrebački Velesajam) od 10 do 14 sati. Pridružite nam se na ovoj jedinstvenoj radionici kako bismo zajedno otkrile put do zdravih i ukusnih obroka, stvorile nove kontakte te podijelile iskustva i savjete.

Radionica je ograničena na dvije do tri polaznice po radnoj jedinici, stvarajući priliku za interakciju i zajedničko učenje. Ponesite sa sobom svoje posude za višekratnu upotrebu jer jela pripremate kako biste ih degustirale i ponijele sa sobom.

Foto: Canva / Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Žene za otok Pag 2024

Ove žene oblikovale su život na otoku Pagu

Svjesna važnosti ženske uloge unutar zajednice, Turistička zajednica Općine Kolan organizirala je konferenciju Žene za otok Pag. Konferencija je održana u...
- Advertisment -