Otkrijte put do zdravih i ukusnih obroka. Družite se s nama na Cooking & Networking Radionici

Blagdani su vrijeme uživanja i druženja te češćeg okupljanja za stolom s dragim ljudima. Vrijeme je to večera i ručkova s dragim nam ljudima, susreta s dugo neviđenim prijateljima i rođacima, vrijeme dobrih druženja i još bolje hrane. Ako nemate dovoljno vještina i ideja za pripremu zdravih obroka ili vam nedostaje inspiracije za nova jela, naša Cooking & Networking radionica pravo je mjesto za vas.

Koje jela pripremiti ovih blagdana? Što pripremiti i kako razveseliti goste i ukućane ukusnim i inovativnim jelima? Nemojte da vam ova pitanja budu izazov već uživajte u kreativnosti. Kuhanje je igra, zabava – baš zato predstavljamo poseban događaj posvećen pripremi ukusnih, zanimljivih i zdravih blagdanskih jela za vaš stol – Cooking & Networking Radionica 2. prosinca 2023.

Brza, jednostavna i zdrava jela

Fokus je na uživanju u hrani i namirnicama visoke nutritivne vrijednosti. Jela koja će se pripremati su brza, jednostavna, kreativna, zdrava i ukusna, a pružit će vam se uvid u male tajne kuhara, nutricionista i poduzetnica.

Na radionici ćete dobiti ideje za nove recepte, tips&tricks kako pronaći vremena za pripremu raznovrsnih i nutritivno bogatih jela, korisne informacije kako i kroz blagdane zadržati željenu težinu, informacije o kvaliteti namirnica te savjete za zdravije prehrambene navike.

Očekuju vas zabava uz kuhanje uz najbolji trio: nutricionistica – poduzetnica – vrhunski kuhar. Ova kulinarskih radionica ostvarena je u suradnji kulinarskim kreativcima i nutricionisticom iz poduzeća Sana delikatese i Nestlé.

Na radionici će sudjelovati Silvija Repić, direktorica Sana Delikatesa čije se namirnice odlikuju vrhunskim okusom i visokim nutritivnim vrijednostima. Svoju su priču započeli s hummusom, a danas broje više od 250 proizvoda koji su dostupni na više od 1500 lokacija u Hrvatskoj, Austriji i Sloveniji.


Pročitajte više: Sana delikatese proslavila rođendan – 10 godina uživanja u hrani koja daje dobar osjećaj


Jela nosite sa sobom

Sudjelovat će i Dario Bonda, vrhunski kuhar koji radi upravo u Sana Delikatesama. Iako još mlad, prošao je već ozbiljne angažmane i radio u najboljim hrvatskim restoranima.

Na radionici ćete imati priliku susresti i Koraljku Novina Brkić, regionalnu nutricionisticu u Nestlé Adriatic. Već 25 godina radi u Nestléu u odjelu dječje hrane na različitim pozicijama za tržišta regije. Uz reformulacije proizvoda i edukacije, te suradnju s ključnim dionicima iz područja prehrane, hrane i nutricionizma, vodi projekte Nestlé for Healthier kids u suradnji s glavnim partnerima, s glavnim ciljem uključivanja što većeg broja škola i djece.

Cooking & Networking Radionica će se održati u Enzita Kitchen (Avenija Dubrovnik 15, Paviljon 12 -Zagrebački Velesajam) od 10 do 14 sati. Pridružite nam se na ovoj jedinstvenoj radionici kako bismo zajedno otkrile put do zdravih i ukusnih obroka, stvorile nove kontakte te podijelile iskustva i savjete.

Radionica je ograničena na dvije do tri polaznice po radnoj jedinici, stvarajući priliku za interakciju i zajedničko učenje. Ponesite sa sobom svoje posude za višekratnu upotrebu jer jela pripremate kako biste ih degustirale i ponijele sa sobom.

Foto: Canva / Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -