Vedre boje za dosadnu jesen

Dolaskom jeseni većina će nas se odlučiti za tamnije tonove odjeće. Podsvjesno na sebe stavljamo boje koje se prilagođavaju boji godišnjeg doba u kojem se nalazimo. Iako prevladava kišno i tmurno vrijeme, nemojte dopustiti da ono prevladava i u vašim poslovnim kombinacijama. Tko kaže da jesen ne podnosi žutu ili jarko plavu boju? Mi kažemo da trebate isprobati nešto novo i veselo. Vedre boje na vama učinit će da se osjećate bolje i da vam bude lakše svako jutro izaći iz kuće i krenuti u novi radni dan.

Obojana jesen

Iako obje žarke i dominantne, plava i žuta itekako idu zajedno. S ovim bojama na sebi izgledat ćete odvažno i mladenačko. Najbolje od svega je što s ovako veselim bojama nikako ne možete biti loše raspoloženi. Zato se nasmiješite i odvažno nosite nove boje jeseni.

vedre boje
www.whowhatwear.com/

 

Crna i siva mogu izgledati kao tmurna kombinacija, ali ako ubacite crveni ili ružičasti sako sve se mijenja. Svojoj kombinaciji pružate notu kojom ćete osvježiti vlastiti izgled i dati mu drugačiji znak.

vedre boje
www.whowhatwear.com/

 

Tri nijanse plave? Možda neobično, ali kad pogledate modnu kombinaciju koju vam donosimo promijenit ćete mišljenje. Ovakav stil idealan je za branše poput PR-a, dizajna ili marketinga, a razbijete li monotoniju plave žarkom žutom torbicom, sve ćete podignuti stepenicu više.

vedre boje
www.fashionandcookies.com/

 

Plave traperice, karirana košulja i bordo sako? Odlično rješenje za dan na poslu. Osjećat ćete se ugodno i izgledati odlično. Ako želite, kombinaciju možete dodatno osvježiti i cipelama ili torbicom s uzorkom. Važno je samo napomenuti da je traper dopušten samo u “ležernijim” tvrtkama i zanimanjima. Svakako izbjegavati u korporativnom svijetu.

vedre boje
www.whowhatwear.com/

 

Isprobajte moć žarko žute uske suknje! Ovu jarku boju možete ublažiti, ako želite, prugastom plavom majicom i smeđim remenom, a možete ju i istaknuti žarko zelenom majicom. Suknja je vrlo elegantna pa se može kombinirati nešto ležernijim detaljima, ali i strogim košuljama. U oba slučaja djelovat ćete dovoljno moćno, a opet ne pregrubo.

vedre boje
turningpoint2.tumblr.com/

 

Svijetlo ljubičasta košulja jako je ženstven odjevni predmet. Probajte ju iskombinirati sa suknjom kobalt plave i morsko zelene boje. Kobalt plava ili kraljevsko plava nijansa dobro stoji većini žena, a stil čini luksuznijim. Zbog inteziteta boje, dobro ju je iskombinirati sa svijetlo ljubičastom koja daje opuštajuću notu kombinaciji, a ovaj look je idealan i za poslovne večere odnosno evente.

vedre boje
www.whowhatwear.com/

 

Naslovna foto: likelovestyle.blogspot.com

 

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Žene za otok Pag 2024

Ove žene oblikovale su život na otoku Pagu

Svjesna važnosti ženske uloge unutar zajednice, Turistička zajednica Općine Kolan organizirala je konferenciju Žene za otok Pag. Konferencija je održana u...