Kaputi hrvatskih dizajnerica koje ćemo nositi ove jeseni i zime

Polako smo zakoračili u sezonu kaputa, a to znaju i naše dizajnerice. Unutar slojevitih jesenskih i zimskih kombinacija, tanke jesenske jakne poput balonera, blejzera i tanke parke uskoro ćemo zamijeniti toplijim kaputima. O svim relevantnim trendovima ove jeseni i zime razgovarali smo s dizajnericama Andreom Anić Dokmnović i Vedranom Šehagić. Dvije iskusne poznavateljice mode i dobrog stila, s nama su podijelile svoju viziju ovosezonskih trendova i predstavile svoju kolekciju kaputa koji će nas grijati u hladnim danima.

Kaputi koji će obilježiti jesen i zimu

Andrea Anić Dokmnović: Ove sezone je in karirano, no unatoč tome u Andy’s ponudi svake sezone imamo karirane kapute jer je karirano uvijek in, uvijek zanimljivo i privlačno, a karirani kaputi su postali i naš zaštitni znak. Za nas je kaput jedan poseban odjevni predmet u kojemu uvijek izgledate damski i sređeno.

Stoga je pri odabiru najbitnije osim topline,da se u njemu dobro osjećate jer ćete tako i zračiti. Mnoge žene se zimi odlučuju za crne kapute, a u našoj ponudi osim crnih imamo i plave i crvene kako bismo malo i osvježili ovo zimsko razdoblje. Cijelu ponudu možete pregledati na web shopu www.andys.com.hr

Kaputi za zimu

Kaputi za zimu

Kaputi za zimu

Kaputi za zimu

Kaputi za zimu

Vedrana Šehagić: Od elegantnih klasičnih krojeva preko preko predimenzioniranih “O” formi, odaberete li kaput u nude i pješčanim tonovima, nemožete pogriješiti. Bež, camel, nude i greyrose tonovi su koji će obilježiti jesen 2017., a ukoliko vaš kaput ima krzneni detalj svakako ćete dati šarm vašem outfitu.

Business casual stil svakako je najučestaliji među poslovnim ženama, a kako se nebi izgubili su slojevima jesenjske odjeće, slijedite ova pravila:

Poštujte pravila horizontalnih linija – ako nosite cipele do gležnja i suknju do koljena- poželjno je da je kaput duljine suknje, previše rezanja skraćuje figuru.

Začinite outfit chic detaljem – nude tonovi kaputa u kombinaciji sa klasičnim poslovnim uotfitom mogu ostati bezlični – osvježite klasičnu kombinaciju chic šeširom ili maramom sa uzorkom.

Ne pretjerujte sa trendom – bez obzira na aktualne trendove, poslovno odjevanje mora zadržati dozu klasike, štik, uzorci i krzno su dozvoljeni i u business svijetu ali ukoliko odaberete trendi outfit pokušajte ga dozirati ili ublažiti sa basic odjevnim komadima.

Ne pretjerujte sa duljinom – duljina kaputa 7/8 savršeno se uklapa u boho zimske outfite, no želite li zadržati profesionalni look, više efekta donjeti će klasičnije duljine.

Ne dajte da vas odjeća proguta – ovisno o građi tijela prilagodite slojevitost odjeće, trend predimenzioniranih kaputa iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća mogu odvući pozornost sa onoga što želite poručiti na poslovnom sastanku, stoga – “keep it simple”, poručuje Vedrana.

Naše članice ostvaruju poseban popust od 20 posto za kolekciju brenda Avenue Foch Paris, a 10 posto za kapute brenda Andy’s.

Više o brendu Foch pogledajte na Facebook stranici.

Foto: Andrea Anić Dokmanović/ Vedrana Šehagić

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

oporezivanje napojnica

Napojnice se oporezuju? Da, ako plaćate karticom

Udruga Glas poduzetnika ovim se putem želi osvrnuti na regulaciju poreznog tretmana napojnica. S obzirom na sve češće korištenje kartičnog plaćanja...