Bio-Beaute bb krema je rješenje za osjetljivu kožu

Bio-Beaute bb krema spas je za sve one koji imaju osjetljivu kožu lica, a ipak se ne žele odreći svakodnevnog nanošenja make-upa.

Preosjetljivost kože problem je sve većeg broja žena današnjice. Bilo da se radi o povremenim reakcijama kože ili stalnom osjećaju neugode na licu (peckanje, crvenilo, svrbež), osjetljiva koža iziskuje dodatan napor u potrazi za idealnim kozmetičkim proizvodima koji će joj pružiti iznimnu nježnost i ugodu, a opet zadovoljiti sve potrebe za očuvanjem njezinog zdravlja i mladosti.

Kada je u pitanju make-up, pronaći idealne proizvode još je teže, pa mnoge žene s osjetljivom kožom često odustaju od korištenja ikakve šminke.

Bio Beaute BB krema breskva

Bio-Beaute bb krema iz organskog uzgoja

Misija Laboratorija NUXE bila je udružiti čak 99% najnježnijih sastojaka iz prirodnog i organskog uzgoja te stvoriti visoku učinkovitost BB krema u prikrivanju nepravilnosti, ujednačavanju tena i zaštiti od starenja, kako bi i ženama osjetljive kože pružili uljepšavajući, make-up efekt ”druge kože”.

Tako je nastala Bio-Beauté® by NUXE baršunasta BB krema.

Ekstrakt organske breskve koji sadrži odgovoran je za hidrataciju i omekšavanje kože, ekstrakt bijelog čaja ujednačava ten i korigira tamne mrlje i crvenilo te djeluje antioksidativno, dok ekstrakt organske borovnice budi prirodan sjaj tena i ima antioksidativno djelovanje. Mineralni filtri pružaju zaštitu od sunca, dok prirodni mineralni pigmenti prikrivaju nepravilnosti, zaglađuju bore i fine linije, ujednačavaju ten i djeluju matirajuće.

Foto: Nuxe

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

2 KOMENTARI

    • Morate biti prijavljeni na naš newsletter koji ide vikendom i prva se javiti odgovorom na njega da želite kremu, sretno!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Algebra LAB

Algebra LAB sve bogatiji ženskom energijom! Ovo su pobjednici

Izabrani su pobjednici 16. generacije Algebrinog startup LAB-a. U kategoriji The Best Pitch pobijedio startup Rearm, suosnivačice Ene Fuzul, a u...